A nagy Fermat-sejtés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Igazán csodálatos bizonyítást találtam erre a tételre, de ez a margó túl keskeny, semhogy ideírhatnám. A 17. században élt Pierre de Fermat-nak e szavai felcsigázták az emberek képzeletét, s különös matematikai küzdelemre készítettek az eljövendő nemzedékeket. Jóllehet a problémát igazán egyszerű megfogalmazni (nevezetesen: az xn+yn=zn egyenletnek, amennyiben x, y, z és n pozitív egész számok, n>2 esetén nem létezik megoldása), a matematikusok 350 éven át sikertelenül próbáltak megbirkózni vele. A nagy Fermat-sejtés a matematika szent Grálja lett. Voltak, akik egész életüket a bizonyításnak szentelték. Akadt, aki kétségbeesésében önkezével vetett véget életének, másvalakit pedig épp a nagy Fermat-sejtés mentett meg az öngyilkosságtól, ezért végrendeletében óriási díjat ajánlott fel a megoldásért. És akkor jött egy princetoni professzor, Andrew Wiles, aki már tízéves kora óta álmodozott a bizonyításról. 1993-ban, hét évi magányos és titokban végzett kutatómunka után szenzációs bejelentéssel kápráztatta el a világot: megvan a bizonyítás!
Minden idők leghíresebb matematikai problémájának megoldása egy hősies küzdelem története: a nagy ábrándok, szellemi nagyság és különleges eltökéltség emberi drámája. A könyv mely eddig 22 országban jelent meg, és heteken át vezette az angol bestseller listákat izgalmas megvilágításban mutatja be a matematikatörténet kiemelkedő pillanatait, a matematikai kutatás szépségét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nagy Fermat-sejtés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nagy Fermat-sejtés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  340
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789633550830
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2596773 / 1143650
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A nagy Fermat-sejtés ebook, könyvet A nagy Fermat-sejtés FB2, Download A nagy Fermat-sejtés PDF , Download A nagy Fermat-sejtés MOBI, Online A nagy Fermat-sejtés könyvet, ingyenes letöltések A nagy Fermat-sejtés IPhone, Online könyvet A nagy Fermat-sejtés PDF, ingyenes A nagy Fermat-sejtés DJVU, ingyenes letöltések A nagy Fermat-sejtés TXT, letöltések A nagy Fermat-sejtés RTF, Online A nagy Fermat-sejtés FB2 , e-könyvet A nagy Fermat-sejtés letöltések TXT, ingyenes A nagy Fermat-sejtés letöltések könyvet, e-könyvet A nagy Fermat-sejtés download MOBI, letöltések A nagy Fermat-sejtés IPad, olvas A nagy Fermat-sejtés MOBI, olvas A nagy Fermat-sejtés DOC, ingyenes A nagy Fermat-sejtés AWZ, Download e-könyvet A nagy Fermat-sejtés iPad , ingyenes A nagy Fermat-sejtés DJVU, Download A nagy Fermat-sejtés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nagy Fermat-sejtés DVD, olvas A nagy Fermat-sejtés TXT, Book A nagy Fermat-sejtés letöltések DJVU, A nagy Fermat-sejtés letöltések könyvet ingyenes, A nagy Fermat-sejtés letöltések könyvet pdf ingyenes, A nagy Fermat-sejtés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nagy Fermat-sejtés pdf ingyenes, A nagy Fermat-sejtés letöltések könyvet epub ingyenes, A nagy Fermat-sejtés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply