A Nagy Háború letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Aleksandar Gatalica Belgrádban született, 1964-ben. Tizenegy könyve jelent meg, műveit eddig tíz európai nyelvre fordították le. Ógörögből fordít (Aiszkhülosz, Euripidész, Szophoklész drámái és versek), zenekritikus. Több jutalom mellett A Nagy Háború című regényéért megkapta a 2012-es NIN-díjat és számos más rangos elismerést. E regényének homlokterében az 1914 ,,különös nyáréjszakáján" jóvátehetetlenül a történelem örvényébe került emberek személyes élettörténetei állnak. ,,Amikor megfogant bennem a Nagy Háborúról szóló regény gondolata, igazából a ‘boldog békeidők’ aranykorának veszte foglalkoztatott. Teljességében akartam megragadni e korszakot, azt kutatva, hogyan lelhette végét egyik napról a másikra. Persze egy kort az azt megélő sok-sok ember testesít meg. Hiteles tényanyagból a regényíráshoz nélkülözhetetlen képzeletre hagyatkozva – hisz képzelet nélkül nincs művészet – gondoltam tovább a sorsokat. Mert sok-sok vonat indult akkor a frontra vidám bakákkal, akik zászlót lengettek a vagonokból – ha mindegyikük útjáról vörös fonal tekeredett volna le, bíborszín háló szőtte volna át meg át az Óvilágot. Mi sem volt természetesebb annál, mint hogy a világégés mindegyik részvevőjéhez együttérzően viszonyuljak, hisz az összes hadviselő fél iszonyatos véráldozatot szenvedett, és mindegyik katonával valójában kibabráltak, amikor fegyverbe szólították. A huszadik század hajnalán az emberek komolyan hitték, hogy nem lesz majd több háború, az emberi értelem és öntudat eljutott arra a lépcsőfokra, amelyen fegyverfogásra nem kapható többé. Elhitették velük, hogy ez a harc >>minden további háborúnak elejét fogja venniA Könyv Magyarul!


Letöltések A Nagy Háború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nagy Háború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632637594
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712151 / 8135869
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A Nagy Háború ebook, könyvet A Nagy Háború FB2, Download A Nagy Háború PDF , Download A Nagy Háború MOBI, Online A Nagy Háború könyvet, ingyenes letöltések A Nagy Háború IPhone, Online könyvet A Nagy Háború PDF, ingyenes A Nagy Háború DJVU, ingyenes letöltések A Nagy Háború TXT, letöltések A Nagy Háború RTF, Online A Nagy Háború FB2 , e-könyvet A Nagy Háború letöltések TXT, ingyenes A Nagy Háború letöltések könyvet, e-könyvet A Nagy Háború download MOBI, letöltések A Nagy Háború IPad, olvas A Nagy Háború MOBI, olvas A Nagy Háború DOC, ingyenes A Nagy Háború AWZ, Download e-könyvet A Nagy Háború iPad , ingyenes A Nagy Háború DJVU, Download A Nagy Háború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nagy Háború DVD, olvas A Nagy Háború TXT, Book A Nagy Háború letöltések DJVU, A Nagy Háború letöltések könyvet ingyenes, A Nagy Háború letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nagy Háború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nagy Háború pdf ingyenes, A Nagy Háború letöltések könyvet epub ingyenes, A Nagy Háború ePub könyvet letöltések ingyenes.