A nemek viszonyának jövője letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az intim párkapcsolat életünk egyik legfontosabb területe. Szakértők szerint azonban szexuális kultúránk mégis sok kívánnivalót hagy maga után és ugyanez mondható a nemek közéleti viszonyára is. Vajon minek köszönhető a hagyományos házasság válsága, s mi lehet a kiút ebből a válságból? Milyen egy valóban egyenrangú párkapcsolat, amely mindkét fél emberi kiteljesedését és fejlődését szolgálja? Leküzdhető-e a féltékenység, és mi a hűség valódi jelentése? Hogyan lehetnek egyenrangúak a nemek a magánélet és a közélet területén? E könyv szerzője a nemek viszonyát járja körül tudományos alapossággal, terápiás tapasztalattal és széleskörű tájékozottsággal. Könyve kiváló útmutató azoknak, akik fejleszteni kívánják párkapcsolatukat, egyenrangú viszonyra törekednek társukkal, vagy éppen párt keresnek, de azoknak is, akik a nemek viszonyának társadalmi alakulása iránt érdeklődnek. Dr. Szilágyi Vilmos (1929) filozófia-pszichológia szakon szerzett diplomát, 1970 óta foglalkozik szexológiával. Megszervezte az első szexológiai munkacsoportot és konferenciát, szerkesztette és kiadta a Magyar Szexológiai Szemlét, egyetemi kurzusokat és workshopokat vezetett; több szexológiai témájú felmérést is végzett. Számos szexuálpszichológiai, szexuálpedagógiai könyv szerzője, a szexuális-párkapcsolati kultúra fejlesztését tekinti hivatásának.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nemek viszonyának jövője ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nemek viszonyának jövője ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  319
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789639365940
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2211162 / 1067377  TAGS:
  Online A nemek viszonyának jövője ebook, könyvet A nemek viszonyának jövője FB2, Download A nemek viszonyának jövője PDF , Download A nemek viszonyának jövője MOBI, Online A nemek viszonyának jövője könyvet, ingyenes letöltések A nemek viszonyának jövője IPhone, Online könyvet A nemek viszonyának jövője PDF, ingyenes A nemek viszonyának jövője DJVU, ingyenes letöltések A nemek viszonyának jövője TXT, letöltések A nemek viszonyának jövője RTF, Online A nemek viszonyának jövője FB2 , e-könyvet A nemek viszonyának jövője letöltések TXT, ingyenes A nemek viszonyának jövője letöltések könyvet, e-könyvet A nemek viszonyának jövője download MOBI, letöltések A nemek viszonyának jövője IPad, olvas A nemek viszonyának jövője MOBI, olvas A nemek viszonyának jövője DOC, ingyenes A nemek viszonyának jövője AWZ, Download e-könyvet A nemek viszonyának jövője iPad , ingyenes A nemek viszonyának jövője DJVU, Download A nemek viszonyának jövője e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nemek viszonyának jövője DVD, olvas A nemek viszonyának jövője TXT, Book A nemek viszonyának jövője letöltések DJVU, A nemek viszonyának jövője letöltések könyvet ingyenes, A nemek viszonyának jövője letöltések könyvet pdf ingyenes, A nemek viszonyának jövője pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nemek viszonyának jövője pdf ingyenes, A nemek viszonyának jövője letöltések könyvet epub ingyenes, A nemek viszonyának jövője ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply