A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A friss diplomás, útkereső Phil Knight az apjától kölcsönzött 50 dollárból indította el cégét. Jó minőségű, olcsó futócipőket importált Japánból, amelyeket az autója csomagtartójából árusított. Az első évben, 1963-ban 8000 dolláros forgalmat termelt – napjainkban a Nike éves bevétele több mint 30 milliárd dollár, és az egyik leginnovatívabb és legértékesebb márkává vált, amelynek újításait világszerte próbálják másolni. A startupok korában a cég a minőség szinonimája lett, az ikonikus ,,pipa" pedig mára a teljesítmény, a dinamizmus és a lehetőség szimbóluma, amelyet bárhol felismernek. Phil Knight, az ,,ember a pipa mögött", mindig is rejtély volt. Meglepő, szerény, őszinte és szellemes önéletrajzában felfedi teljes történetét. Mesél a számos kudarcról, a kegyetlen versenytársakról, a rengeteg kétkedőről és az ellenséges bankárokról, majd a szenzációs győzelmekről és sikerekről is. Sorra veszi azokat a munkatársakat, akik a Nike szívét-lelkét formálták: köztük az alapítótárs futóedző, a lobbanékony és karizmatikus Bill Bowerman, valamint a cég első alkalmazottai, egy rakás különc és tudós, akik a Nike elhivatott csapatává kovácsolódtak. Knight és társai merész jövőképükkel és szilárd meggyőződésükkel, hogy a sport ereje jobbá teszi az embert, egy olyan márkát és kultúrát hoztak létre, amely megváltoztatta mindennapjainkat és a mozgáshoz való viszonyunkat. Kölyökkorom óta ismerem Phil Knightot, de igazából e néha megdöbbentő, néha megható, őszinte könyvéből ismertem meg csak igazán. És ugyanígy a Nike-ról se tudtam semmit. Büszkeséggel viseltem a termékeit, és fel se fogtam az innováció, az életbenmaradás és a győzelem figyelemre méltó történetét, amely minden egyes pipa mögött áll. Hiteles, vicces – a leginkább várt önéletrajz azoknak az embereknek, akik érdeklődnek a sport és a kivételes teljesítmények iránt. Andre Agassi, teniszező Megindító, ugyanakkor végtelenül szórakoztató kalandos utazás, amelynek során tanulhatunk az innovációról és kreativitásról. Phil Knight története nemcsak a legendás pipa történetét meséli el, hanem azt is, hogyan könyörgött kölcsönért a vonakodó bankoknak, miként verbuválta össze furcsa, de zseniális, lázadó kollégáit, és hogyan tudtak együttműködni, hogy egy kivételes és paradigmaváltó vállalatot és márkát építsenek. A könyv inspiráció mindazoknak, akik egy rendhagyó álmot követnek. Michael Spence, Nobel-díjas közgazdász A világ egyik legbefolyásosabb üzletembere, Phil Knight, a Nike alapítója. 1964-től 2004-ig a vállalat vezérigazgatója, napjainkban pedig az igazgatótanács elnöke. Oregon államban él a feleségével, Pennyvel.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633045251
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712985 / 8136137
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza ebook, könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza FB2, Download A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza PDF , Download A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza MOBI, Online A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza könyvet, ingyenes letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza IPhone, Online könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza PDF, ingyenes A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza DJVU, ingyenes letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza TXT, letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza RTF, Online A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza FB2 , e-könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések TXT, ingyenes A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések könyvet, e-könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza download MOBI, letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza IPad, olvas A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza MOBI, olvas A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza DOC, ingyenes A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza AWZ, Download e-könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza iPad , ingyenes A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza DJVU, Download A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza DVD, olvas A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza TXT, Book A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések DJVU, A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések könyvet ingyenes, A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza pdf ingyenes, A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza letöltések könyvet epub ingyenes, A Nike-sztori – A legendás márka alapítójának önéletrajza ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply