A nő felemelkedése és tündöklése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nő és férfi képtelenek egymás nélkül létezni, gyakran mégis úgy tűnik, hogy külön bolygókról érkeztek. Mit akar a férfi, és mit akar a nő? Hogyan csábítsuk el szívünk választottját? Mi a csuda az a szerelem? Mit jelent szépnek lenni? Valóban divatjamúlt dolog a házasság? De kezdjük az elején: egyáltalán miért vannak nemek? És biztos, hogy a két nem közül a nő a gyengébbik?
SZENDI GÁBOR határozottan állítja, hogy ez nincs így. Látszólag férfiközpontú világunkban valójában mindig is a nő volt a titkos mozgató. A férfi épít és rombol, alkot és vetélkedik, míg a nő a páholyból figyeli az eseményeket, de az utolsó szó mindig az övé. A szerző az evolúciós pszichológia és biológia legújabb kutatásait segítségül hívva kalauzolja olvasóját az emberi lélek bonyolult útvesztőibe, és segít megértenünk, tágabb perspektívába helyeznünk saját viselkedésünket. Meglepő összefüggések és vadonatúj nézőpontok mindez olvasmányos és közérthető stílusban, szellemes és szemléletes példákkal illusztrálva és rengeteg tudományos eredményre alapozva.

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, az agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nő felemelkedése és tündöklése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nő felemelkedése és tündöklése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  450
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  408 gr
  ISBN:
  9786155609411
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679447 / 1155857  TAGS:
  Online A nő felemelkedése és tündöklése ebook, könyvet A nő felemelkedése és tündöklése FB2, Download A nő felemelkedése és tündöklése PDF , Download A nő felemelkedése és tündöklése MOBI, Online A nő felemelkedése és tündöklése könyvet, ingyenes letöltések A nő felemelkedése és tündöklése IPhone, Online könyvet A nő felemelkedése és tündöklése PDF, ingyenes A nő felemelkedése és tündöklése DJVU, ingyenes letöltések A nő felemelkedése és tündöklése TXT, letöltések A nő felemelkedése és tündöklése RTF, Online A nő felemelkedése és tündöklése FB2 , e-könyvet A nő felemelkedése és tündöklése letöltések TXT, ingyenes A nő felemelkedése és tündöklése letöltések könyvet, e-könyvet A nő felemelkedése és tündöklése download MOBI, letöltések A nő felemelkedése és tündöklése IPad, olvas A nő felemelkedése és tündöklése MOBI, olvas A nő felemelkedése és tündöklése DOC, ingyenes A nő felemelkedése és tündöklése AWZ, Download e-könyvet A nő felemelkedése és tündöklése iPad , ingyenes A nő felemelkedése és tündöklése DJVU, Download A nő felemelkedése és tündöklése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nő felemelkedése és tündöklése DVD, olvas A nő felemelkedése és tündöklése TXT, Book A nő felemelkedése és tündöklése letöltések DJVU, A nő felemelkedése és tündöklése letöltések könyvet ingyenes, A nő felemelkedése és tündöklése letöltések könyvet pdf ingyenes, A nő felemelkedése és tündöklése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nő felemelkedése és tündöklése pdf ingyenes, A nő felemelkedése és tündöklése letöltések könyvet epub ingyenes, A nő felemelkedése és tündöklése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply