A nőkkel csak a baj van letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv a Férfinak térkép, a Nőnek tükör. Arra hivatott, hogy valóban megismerhesd a szebbik nemet, hogy valóban élvezhesd a párkapcsolatot a szenvedés helyett. Most, a Nő tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárom eléd. Őszintén, egyenesen. Olykor nyers brutalitással. Nem véletlenül írtam meg így; a megértés kedvéért néha meg kell rázni az embert. S nem azért, mert buta lenne. Ó, nem! Az ember nem ostoba, csak hajlamos arra, hogy bölcsőtől a sírig meneküljön a felelősség elől. A saját felelőssége elől. A borítón található soroknak az a célja, hogy röviden megmutassa az Olvasónak, miről is szól a könyv. Azonban a valóság az, hogy még az író sem tudja, mit veszel majd észre a sorok között – s mivel hazudni nem akarok, ezért csak azt írhatom le neked, hogy mit nem találsz a következő oldalakon. A könyv nem ad ideológiát, izmust vagy világképet – dönts te magad. A könyv nem erőltet elveket, elképzeléseket vagy gondolatokat – gondolj te magad. A könyv nem terel vallás, szokás vagy népcsoport felé – válassz te magad. Ez a könyv egyszerűen csak van. A lapokon egyszerűen csak ott a Nő.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nőkkel csak a baj van ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nőkkel csak a baj van ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9789635293537
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2499345 / 8104518
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online A nőkkel csak a baj van ebook, könyvet A nőkkel csak a baj van FB2, Download A nőkkel csak a baj van PDF , Download A nőkkel csak a baj van MOBI, Online A nőkkel csak a baj van könyvet, ingyenes letöltések A nőkkel csak a baj van IPhone, Online könyvet A nőkkel csak a baj van PDF, ingyenes A nőkkel csak a baj van DJVU, ingyenes letöltések A nőkkel csak a baj van TXT, letöltések A nőkkel csak a baj van RTF, Online A nőkkel csak a baj van FB2 , e-könyvet A nőkkel csak a baj van letöltések TXT, ingyenes A nőkkel csak a baj van letöltések könyvet, e-könyvet A nőkkel csak a baj van download MOBI, letöltések A nőkkel csak a baj van IPad, olvas A nőkkel csak a baj van MOBI, olvas A nőkkel csak a baj van DOC, ingyenes A nőkkel csak a baj van AWZ, Download e-könyvet A nőkkel csak a baj van iPad , ingyenes A nőkkel csak a baj van DJVU, Download A nőkkel csak a baj van e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nőkkel csak a baj van DVD, olvas A nőkkel csak a baj van TXT, Book A nőkkel csak a baj van letöltések DJVU, A nőkkel csak a baj van letöltések könyvet ingyenes, A nőkkel csak a baj van letöltések könyvet pdf ingyenes, A nőkkel csak a baj van pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nőkkel csak a baj van pdf ingyenes, A nőkkel csak a baj van letöltések könyvet epub ingyenes, A nőkkel csak a baj van ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply