A nővérem húga letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha nincs másod, csak egy kalapács, akkor mindent szögnek nézel

Amerika keleti partvidékén egy tipikus kertvárosi házban él egy tipikusnak korántsem mondható háromgyermekes család. A legidősebb testvér, Jesse már a "sötét oldalon" jár; a középső lány, Kate súlyos leukémiás, akinek életben maradásáért a két szülő ádáz küzdelmet vív; a húg, Anna pedig a tudomány jóvoltából eleve azért született, hogy genetikailag megfelelő donor legyen a nővére számára.

Amikor a beteg Kate körül forgó családi élet ellen lázadó tizenhárom éves Anna bepereli szüleit, hogy önrendelkezési jogot nyerjen a saját teste fölött, minden megbolydul. A lelki örvények egyre mélyebbre húzzák a jogászból lett főfoglalkozású anyát, a tűzoltó-mentős-amatőr csillagász apát, a kényszerűen koraérett gyerekeket, sőt még az Annát képviselő fiatal ügyvédet és annak elvesztettnek hitt kedvesét is. A krízishelyzetet a népszerű írónő felváltva láttatja a hét szereplő szemével, bravúrosan váltogatva az idősíkokat is. Miközben egy lebilincselő, gyorsléptű regény fejezetein nevethet-zokoghat az olvasó, olyan hitelesen elevenedik meg előtte a kertvárosi otthon, a kórház, a tárgyalóterem és a tűzoltólaktanya világa, mintha dokumentumfilmet nézne. A végkifejlet pedig majdnem akkora meglepetéseket tartogat, mint egy krimi.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nővérem húga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nővérem húga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789632937755
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713371 / 1173687
  Fordító:


  TAGS:
  Online A nővérem húga ebook, könyvet A nővérem húga FB2, Download A nővérem húga PDF , Download A nővérem húga MOBI, Online A nővérem húga könyvet, ingyenes letöltések A nővérem húga IPhone, Online könyvet A nővérem húga PDF, ingyenes A nővérem húga DJVU, ingyenes letöltések A nővérem húga TXT, letöltések A nővérem húga RTF, Online A nővérem húga FB2 , e-könyvet A nővérem húga letöltések TXT, ingyenes A nővérem húga letöltések könyvet, e-könyvet A nővérem húga download MOBI, letöltések A nővérem húga IPad, olvas A nővérem húga MOBI, olvas A nővérem húga DOC, ingyenes A nővérem húga AWZ, Download e-könyvet A nővérem húga iPad , ingyenes A nővérem húga DJVU, Download A nővérem húga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nővérem húga DVD, olvas A nővérem húga TXT, Book A nővérem húga letöltések DJVU, A nővérem húga letöltések könyvet ingyenes, A nővérem húga letöltések könyvet pdf ingyenes, A nővérem húga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nővérem húga pdf ingyenes, A nővérem húga letöltések könyvet epub ingyenes, A nővérem húga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply