A nyelv és a nyelvek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv ma talán a legsikeresebb és legnépszerűbb bevezetés és áttekintés a nyelvtudomány céljairól, területeiről és módszereiről. A középiskolai magyar nyelvtan ismeretén túl csupán egészséges érdeklődésre tart számot, arra, hogy az olvasó olyan kérdésekre keressen választ, hogy miképpen és miért változhat a nyelv, miben különbözik a magyar nyelv más nyelvektől, miben hasonlít a magyar más nyelvekre és általában a nyelvek mely tulajdonságai közösek és miben különböznek az állatok közlési rendszereitől, miképpen tanulja meg a gyermek az anyanyelvét, hogyan veszítheti el anyanyelvét a felnőtt egy agyi sérülés után, tudnak-e beszélni a számítógépek és egyáltalán milyen nyelvi mutatványokra képesek, mi köze a nyelvnek a gondolkodáshoz és így tovább.
A nyelv annyira része mindennapi életünknek, hogy észre se vesszük, amikor jól működik – éppúgy, ahogy testünk működése sem tűnik föl, hacsak nincs valami bajunk. A nyelvész persze nem orvosa, hanem kutatója, anatómusa "ennek a különös és bonyolult emberi szervnek", amely mindannyiunk fejében lakozik. A nyelv leírásával, elméleti igényű elemzésével, az emberi tudat lényegi vonásaival ismerkedhetünk meg.
Kevés olyan ismeretterjesztő, illetve tankönyv lehet, amely – mint ez a kötet – 27 év óta tartja a helyét a könyvesboltokban, az iskolai, sőt egyetemi tananyagban és nem utolsósorban az olvasók polcain. A könyv 1984 óta rendszeresen megújított és bővített kiadásai sorában ez már a hatodik, és bár ez alkalommal új fejezetekkel nem bővült, most nemcsak a szaktudomány friss eredményeivel gazdagodott, hanem két fiatal nyelvész által összeállított és a fejezetek végére illesztett feladatokkal is, amelyek megoldásait, illetve a további feladatokat egy honlapról lehet letölteni, ahol ráadásul kérdéseket lehet feltenni és a válaszokat meg lehet vitatni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyelv és a nyelvek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyelv és a nyelvek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  426
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9789630589987
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2218082 / 1074078  TAGS:
  Online A nyelv és a nyelvek ebook, könyvet A nyelv és a nyelvek FB2, Download A nyelv és a nyelvek PDF , Download A nyelv és a nyelvek MOBI, Online A nyelv és a nyelvek könyvet, ingyenes letöltések A nyelv és a nyelvek IPhone, Online könyvet A nyelv és a nyelvek PDF, ingyenes A nyelv és a nyelvek DJVU, ingyenes letöltések A nyelv és a nyelvek TXT, letöltések A nyelv és a nyelvek RTF, Online A nyelv és a nyelvek FB2 , e-könyvet A nyelv és a nyelvek letöltések TXT, ingyenes A nyelv és a nyelvek letöltések könyvet, e-könyvet A nyelv és a nyelvek download MOBI, letöltések A nyelv és a nyelvek IPad, olvas A nyelv és a nyelvek MOBI, olvas A nyelv és a nyelvek DOC, ingyenes A nyelv és a nyelvek AWZ, Download e-könyvet A nyelv és a nyelvek iPad , ingyenes A nyelv és a nyelvek DJVU, Download A nyelv és a nyelvek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyelv és a nyelvek DVD, olvas A nyelv és a nyelvek TXT, Book A nyelv és a nyelvek letöltések DJVU, A nyelv és a nyelvek letöltések könyvet ingyenes, A nyelv és a nyelvek letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyelv és a nyelvek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyelv és a nyelvek pdf ingyenes, A nyelv és a nyelvek letöltések könyvet epub ingyenes, A nyelv és a nyelvek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply