A nyilvánosság kelepcéi letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A nyilvánosság kelepcéi
„Régen találkoztunk, kedves Olvasó! Az első két könyv hipp-hopp, egymás után megjelent, de a harmadikkal több mint két évet vártam. Nem azért, mert nem akartam megírni, hanem mindenféle bajom volt vele: a közszereplőknek, a közszereplőkről szól. Na, most ha nevesítem a példáimat – állandóan bíróságra járhatnék. Ha meg nem – gyávaságnak tűnik. Ráadásul nap mint nap látok újabb jó és rossz eseteket, amelyekről azonnal boldogan tennék megjegyzéseket. Ezért – no meg abból az öntelt gondolatból kiindulva, hogy ha a könyveimet sok év múlva valaki a kezébe veszi, ezek a nevek már semmit nem mondanának – maradtam abban, hogy neveket nem, inkább jelenségeket írok le."
Akit több mint száz ember ismer, az annyit ér, amennyit ezek az – ismert-ismeretlen – ismerősök tartanak felőle. O ilyen vagy olyan: mindig, ahogyan vélekednek róla. Ha ez az illető magánember, a probléma nem is annyira érdekes, még kevésbé publikus; viszont ha a „köz"-ből (vagy szimpatikusabban a "köz"-nek) él, a kenyerét a népszerűségével keresi. Görög Ibolya megszokott lehengerlő stílusában ad tanácsot a Hatalomban, illetve a Hatalom közelében élőknek, a hivatalból nyilatkozóknak és az újságíróknak (a hivatalból közvetítőknek), a közszereplőknek és házastársaiknak – akik a „köz"-t és a „szereplést" elszenvedni kénytelenek.
Amit az olvasó a kezében tart, a régen várt harmadik könyv. A trilógia (Protokoll – az életem, Mindennapi maceráink, A nyilvánosság kelepcéi) ezzel a kötettel lett teljes. Akik érdeklődő figyelemmel forgatták az első kötetet, amelyben szerző a Miniszterelnöki Hivatalban protokollfőnökként megélt tapasztalatait adta közre, és a másodikat, amely a hétköznapok viselkedéskultúrájában mutatott utat, az most sem fog csalódni.
Sőt, a „hivatalból olvasókat" pótfejezet igazítja el az Európai unió protokolljában. A kötet függeléke az 1986-os sajtóról szóló törvény mellett a Visegrádi Irányelveknek is helyet ad; ez a magyar rádiós és televíziós újságírók etikai kódexe, amely a BBC együttműködésével jött létre.A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyilvánosság kelepcéi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyilvánosság kelepcéi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789639471481
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2117031 / 1019529
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A nyilvánosság kelepcéi ebook, könyvet A nyilvánosság kelepcéi FB2, Download A nyilvánosság kelepcéi PDF , Download A nyilvánosság kelepcéi MOBI, Online A nyilvánosság kelepcéi könyvet, ingyenes letöltések A nyilvánosság kelepcéi IPhone, Online könyvet A nyilvánosság kelepcéi PDF, ingyenes A nyilvánosság kelepcéi DJVU, ingyenes letöltések A nyilvánosság kelepcéi TXT, letöltések A nyilvánosság kelepcéi RTF, Online A nyilvánosság kelepcéi FB2 , e-könyvet A nyilvánosság kelepcéi letöltések TXT, ingyenes A nyilvánosság kelepcéi letöltések könyvet, e-könyvet A nyilvánosság kelepcéi download MOBI, letöltések A nyilvánosság kelepcéi IPad, olvas A nyilvánosság kelepcéi MOBI, olvas A nyilvánosság kelepcéi DOC, ingyenes A nyilvánosság kelepcéi AWZ, Download e-könyvet A nyilvánosság kelepcéi iPad , ingyenes A nyilvánosság kelepcéi DJVU, Download A nyilvánosság kelepcéi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyilvánosság kelepcéi DVD, olvas A nyilvánosság kelepcéi TXT, Book A nyilvánosság kelepcéi letöltések DJVU, A nyilvánosság kelepcéi letöltések könyvet ingyenes, A nyilvánosság kelepcéi letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyilvánosság kelepcéi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyilvánosság kelepcéi pdf ingyenes, A nyilvánosság kelepcéi letöltések könyvet epub ingyenes, A nyilvánosság kelepcéi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply