A Nyugat akáciája alatt letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Immáron negyven éve ül Egyiptom trónján II. Ramszesz. A fény fiának négy évtizedes uralkodása alatt Egyiptom visszanyerte hajdani nagyságát-dicsőségét, ismét a Kelet leghatalmasabb, legerősebb birodalma. Ramszesz öreg napjaira nyugalomra vágyik, élvezni szeretné munkája gyümölcsét. Ám a sors megtagadja tőle e kegyet: uralkodnia kell, kormányoznia országát. A béke megőrzése a legnehezebb feladat: az egykori ellenségből lett szövetséges, a hettiták fejedelme újabb háborúval fenyegetőzik, ha Ramszesz egyezségük megpecsételéseképpen nem veszi feleségül a lányát, a legyőzött és visszavágásra készülő líbiai tartományok is forronganak, s az udvari intrikusok sem nyugszanak… Ramszesz még mindig az égiek kegyeltje, a csodatévő: vizet fakaszt a sivatagban, parancsol a Nílus habjainak, szövetségessé teszi az ellenséget, összebékíti a vetélkedő isteneket. Ám a végső, utolsó ellenfélt, a könyörtelen Időt – amely sorra ragadja el barátait – ő sem győzheti le, és egyre szorongatóbb magányra kárhoztatja a fáraót – immár egyedül kell felvennie a harcot Egyiptom ellenségeivel. Aztán egy nap Ramszesz elindul utolsó útjára, megtér végső nyugvóhelyére. Améni, az írnok, aki egy emberöltőn át hűségesen szolgálta fejedelmét, lelkiismeretesen feljegyezve hatvanhét éves uralkodásának minden eseményét, csak ekkor teheti le végleg írónádját. A kör bezárult. Véget ért egy emberből istenné magasodott, majd ismét emberré lett nagy uralkodó életútja. Véget ért egy nagy korszak az ókori Egyiptom, a fények és az árnyak mágikus birodalmának történelmében. És véget ért a francia Christian Jacq ötkötetes varázsos regényfolyama, amely egy, az emberi emlékezet feneketlen kútjában elsüllyedt mesés világot teremtett újjá a ma olvasója számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Nyugat akáciája alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Nyugat akáciája alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  610 gr
  ISBN:
  9789630794817
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2055983 / 1085359
  Formátum:


  TAGS:
  Online A Nyugat akáciája alatt ebook, könyvet A Nyugat akáciája alatt FB2, Download A Nyugat akáciája alatt PDF , Download A Nyugat akáciája alatt MOBI, Online A Nyugat akáciája alatt könyvet, ingyenes letöltések A Nyugat akáciája alatt IPhone, Online könyvet A Nyugat akáciája alatt PDF, ingyenes A Nyugat akáciája alatt DJVU, ingyenes letöltések A Nyugat akáciája alatt TXT, letöltések A Nyugat akáciája alatt RTF, Online A Nyugat akáciája alatt FB2 , e-könyvet A Nyugat akáciája alatt letöltések TXT, ingyenes A Nyugat akáciája alatt letöltések könyvet, e-könyvet A Nyugat akáciája alatt download MOBI, letöltések A Nyugat akáciája alatt IPad, olvas A Nyugat akáciája alatt MOBI, olvas A Nyugat akáciája alatt DOC, ingyenes A Nyugat akáciája alatt AWZ, Download e-könyvet A Nyugat akáciája alatt iPad , ingyenes A Nyugat akáciája alatt DJVU, Download A Nyugat akáciája alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Nyugat akáciája alatt DVD, olvas A Nyugat akáciája alatt TXT, Book A Nyugat akáciája alatt letöltések DJVU, A Nyugat akáciája alatt letöltések könyvet ingyenes, A Nyugat akáciája alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, A Nyugat akáciája alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Nyugat akáciája alatt pdf ingyenes, A Nyugat akáciája alatt letöltések könyvet epub ingyenes, A Nyugat akáciája alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply