A nyúl éve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az emberek történelme úgy emelkedett ki a barbárságból és hullt vissza aztán ugyanoda, hogy a nyugalom ideje éppen csak egy levegővételre volt elég. Egy levegővétel, és némi tisztánlátás, annak felismerése, hogy a hideg álmok szőttese már egyetlen kéz melegétől képes lángra kapni. A süllyedés és romlás panaszai visszhangoztak a reggeli szélben. Egyetlen vízcsepp morfológiája gazdagabb és bonyolultabb volt a műholdakat létrehozó technikai tudásnál. A hópelyhek finomstruktúrája gúnyt űzött a felhőkarcolók gőgös geometriájából.

Martin, Karl és Ludwig, akik valaha rettenthetetlen gyilkológépekként járták New York utcáit, most kibernetikus beültetéseiktől megfosztva, rozoga öregemberekként kénytelenek szembenézni a posztapokaliptikus világgal, amelynek létrejöttét ők maguk idézték elő. A nyugati civilizáció egykori fellegvára ma már mutáns növények és emberi, állati eredetű hibridek keltetője, ahol a túlélés törvénye az úr. Amikor azonban céltalannak látszó kóborlásaik során összetalálkoznak Gonyolékkal, a furcsa, kövér kis lénnyel, aki egy titokzatos mutánskolónia felderítőjeként járja a felperzselt várost, a gondolkodók előtt újra felcsillan a remény: lehetséges volna, hogy az emberiséget kis híján kiirtó kataklizma után valóban elérkezett a Föld új korszaka? És lehet, hogy ennek az új korszaknak az új közösségeit valakik, valahol éppen az ő tanításaik alapján próbálják megszervezni?
A patkány éve folytatásában Bartók Imre továbbfűzi az első kötetben megismert gondolkodók történetét, még részletesebben kibontva szélesvásznú vízióját a biológiai katasztrófa sújtotta New Yorkról és annak lakóiról. Könyvében a hátborzongató és költői látomások éppúgy megférnek az akciódús üldözési jelenetekkel és vérfürdőkkel, mint a vígjátéki elemeket sem nélkülöző filozófiai párbeszédek a metafizikai horror legszebb hagyományait idéző epizódokkal.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A nyúl éve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A nyúl éve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  502
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9789633103500
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:


  TAGS:
  Online A nyúl éve ebook, könyvet A nyúl éve FB2, Download A nyúl éve PDF , Download A nyúl éve MOBI, Online A nyúl éve könyvet, ingyenes letöltések A nyúl éve IPhone, Online könyvet A nyúl éve PDF, ingyenes A nyúl éve DJVU, ingyenes letöltések A nyúl éve TXT, letöltések A nyúl éve RTF, Online A nyúl éve FB2 , e-könyvet A nyúl éve letöltések TXT, ingyenes A nyúl éve letöltések könyvet, e-könyvet A nyúl éve download MOBI, letöltések A nyúl éve IPad, olvas A nyúl éve MOBI, olvas A nyúl éve DOC, ingyenes A nyúl éve AWZ, Download e-könyvet A nyúl éve iPad , ingyenes A nyúl éve DJVU, Download A nyúl éve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A nyúl éve DVD, olvas A nyúl éve TXT, Book A nyúl éve letöltések DJVU, A nyúl éve letöltések könyvet ingyenes, A nyúl éve letöltések könyvet pdf ingyenes, A nyúl éve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A nyúl éve pdf ingyenes, A nyúl éve letöltések könyvet epub ingyenes, A nyúl éve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply