A papagájos ablak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Te olyan megszökős vagy? kérdezte egyszer a barátnőm, és én bólogattam: igen, én megszökős vagyok, csak néha elfelejtkezem róla. Gyerekkoromban rendszeresen leléptem az iskolai táborokból, a szüleim már nem is csodálkoztak, amikor váratlanul megjelentem az ajtóban. Felnőttként ugyanígy hagytam magam mögött méltatlan szituációkat és időrabló rendezvényeket, elromlott kapcsolatokat és elviselhetetlenné vált munkahelyeket. Ha időben nem léptem magamtól, mindig történt valami, ami kitaszított a tarthatatlan állapotból, ráébresztve, hogy már réges-rég cselekednem kellett volna.
A könyveim is mind olyan nőkről szólnak, akik megszöknek a saját életükből. Alapvetően fegyelmezett és nem túl vagány személyiségként én ezt elsősorban képzeletben teszem meg, de néha a valóságban is. Legutóbb azért tűntem el egy időre, hogy végigjárjam Németország talán legismertebb zarándokútvonalát, a Luther életének fő helyszíneit összekötő Luther-utat. Vonattal, autóval, komppal, gyalogszerrel és szamárháton utaztam Drezdától Wittenbergig, Lipcsétől Erfurtig, Weimartól Eisenachig, és közben azt vettem észre, hogy felidéződnek az emlékeim, és magyarázatot nyernek a saját életem eseményei. Manapság, amikor mindenhol tömeg és zaj vesz körül bennünket, nem véletlenül keressük az alkalmat az elvonulásra: kolostorba, ashramba, a hegyek közé, vagy csak egy magányos vidéki házba, bárhová, ami spirituális menedékhelyet kínál. Ma a legnagyobb luxus az egyedüllét és a csend, az esély, hogy csakis magunkkal foglalkozzunk. Én is régóta vágytam már erre, és amikor lehetőségem adódott rá, nem haboztam útnak indulni."
Megszökhetünk-e a saját életünkből? Örökre? Vagy átmenetileg? Rálátunk-e önmagunkra, ha egyedül maradunk? Felismerjük-e a sorsunk mintázatát mások történetében? Mörk Leonóra könyve egyszerre személyes hangú útinapló, szórakoztató kultúrtörténeti kalandozás és izgalmas belső utazás.A Könyv Magyarul!


Letöltések A papagájos ablak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A papagájos ablak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14.2 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9786155609985
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:


  TAGS:
  Online A papagájos ablak ebook, könyvet A papagájos ablak FB2, Download A papagájos ablak PDF , Download A papagájos ablak MOBI, Online A papagájos ablak könyvet, ingyenes letöltések A papagájos ablak IPhone, Online könyvet A papagájos ablak PDF, ingyenes A papagájos ablak DJVU, ingyenes letöltések A papagájos ablak TXT, letöltések A papagájos ablak RTF, Online A papagájos ablak FB2 , e-könyvet A papagájos ablak letöltések TXT, ingyenes A papagájos ablak letöltések könyvet, e-könyvet A papagájos ablak download MOBI, letöltések A papagájos ablak IPad, olvas A papagájos ablak MOBI, olvas A papagájos ablak DOC, ingyenes A papagájos ablak AWZ, Download e-könyvet A papagájos ablak iPad , ingyenes A papagájos ablak DJVU, Download A papagájos ablak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A papagájos ablak DVD, olvas A papagájos ablak TXT, Book A papagájos ablak letöltések DJVU, A papagájos ablak letöltések könyvet ingyenes, A papagájos ablak letöltések könyvet pdf ingyenes, A papagájos ablak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A papagájos ablak pdf ingyenes, A papagájos ablak letöltések könyvet epub ingyenes, A papagájos ablak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply