A papagájos ablak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Te olyan megszökős vagy? – kérdezte egyszer a barátnőm, és én bólogattam: igen, én megszökős vagyok, csak néha elfelejtkezem róla. Gyerekkoromban rendszeresen leléptem az iskolai táborokból… Felnőttként ugyanígy hagytam magam mögött méltatlan szituációkat, elromlott kapcsolatokat, elviselhetetlenné vált munkahelyeket. A könyveim is mind olyan nőkről szólnak, akik megszöknek saját életükből. Én ezt elsősorban képzeletben teszem meg, de néha a valóságban is! Legutóbb azért kerekedtem fel, hogy végigjárjam a Luther életének fő helyszíneit összekötő híres zarándokutat. Vonattal, autóval, komppal, gyalogszerrel és szamárháton, Drezdától Wittenbergig, Lipcsétől Erfurtig, Weimartól Eisenachig. Utazás közben azon kaptam magam, hogy feltörnek az emlékeim, és magyarázatot nyernek a saját életem eseményei." (Mörk Leonóra) A papagájos ablak egyszerre személyes hangú útinapló, szórakoztató kultúrtörténeti kalandozás és izgalmas belső utazás térben és időben. A szerző Drezdában bejárja a Zwingert, és felidézi Erős Ágost szász választófejedelem és kegyencnője tragikus végű szerelmi történetét, a nimbscheni zárdát felkeresve elmeséli, hogyan szökött meg húsvét viharos éjszakáján tizenkét apáca, köztük Luther Márton jövendő felesége, s a sangerhauseni rózsakertben sétálva az ifjú Werther alakja rémlik fel előtte. Megannyi csodálatos helyszín, megannyi elgondolkodtató, megható vagy mulatságos emberi történet a múltból és a jelenből. Mörk Leonóra író, újságíró, szerkesztő, műfordító, írásai többek között az ELLE-ben és a Nők Lapjában olvashatók. Első regénye Az utolérhetetlen Mr. Yorke, melyet azóta három újabb követett: A Hellinger-Madonna, a Holdfény szonáta és a Lány igazgyöngyökkel. Olyan könyveket szeret írni, amilyeneket olvasni is: több idősíkon játszódó történeteket, ahol a múlt és a jelen egymásba játszik, és a hasonlóságok nyomán magunkra ismerünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A papagájos ablak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A papagájos ablak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634750529
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712019 / 8135788
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A papagájos ablak ebook, könyvet A papagájos ablak FB2, Download A papagájos ablak PDF , Download A papagájos ablak MOBI, Online A papagájos ablak könyvet, ingyenes letöltések A papagájos ablak IPhone, Online könyvet A papagájos ablak PDF, ingyenes A papagájos ablak DJVU, ingyenes letöltések A papagájos ablak TXT, letöltések A papagájos ablak RTF, Online A papagájos ablak FB2 , e-könyvet A papagájos ablak letöltések TXT, ingyenes A papagájos ablak letöltések könyvet, e-könyvet A papagájos ablak download MOBI, letöltések A papagájos ablak IPad, olvas A papagájos ablak MOBI, olvas A papagájos ablak DOC, ingyenes A papagájos ablak AWZ, Download e-könyvet A papagájos ablak iPad , ingyenes A papagájos ablak DJVU, Download A papagájos ablak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A papagájos ablak DVD, olvas A papagájos ablak TXT, Book A papagájos ablak letöltések DJVU, A papagájos ablak letöltések könyvet ingyenes, A papagájos ablak letöltések könyvet pdf ingyenes, A papagájos ablak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A papagájos ablak pdf ingyenes, A papagájos ablak letöltések könyvet epub ingyenes, A papagájos ablak ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply