A parfüm titkos útjai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Elena senkiben sem bízik. Legkevésbé a szerelemben. Csak amikor a saját parfümjeit készíti, tudja elűzni a bizonytalanságot. Csak a virágokból, fákból és fűszerekből készült eszenciákkal körbevéve tudja legyőzni a félelmeit. Az illatok útját követve jut el mások szívéhez. Az illatok neki a legmélyebb gondolatokról beszélnek, a legrejtettebb vágyakról, féltve őrzött titkokról: az írisz bizalmat ad, a mimóza boldogságot hoz, a vanília megvéd, a rekettye segít a mindennapi csaták megvívásában. És Elena rég megtanulta, hogy erősnek kell lennie. Amikor az anyja elhagyta, rádöbbent, hogy csak magára számíthat, és bezárta a szívét.
Huszonhat évesen a sors ismét próbára teszi, de különleges képessége utat mutat neki. Ez az út Párizsba viszi, a parfümök fővárosába, ahol még ősi módszerekkel állítják elő a palackba zárt illatokat. És Elena hamarosan mindenkit meghódít. Páratlan módon tudja megérteni és teljesíteni a vágyakat: képes arra, hogy megfelelő parfümöt készítsen egy elveszített szerelem visszaszerzéséhez, a félénkség legyőzéséhez, a nyugalom megtalálásához.
De azt az eszenciát, amely segít kibékülnie saját múltjával, amely erőt ad a megbocsátáshoz, nem sikerül elkészítenie. Egyetlen embernek van kulcsa a lelkéhez, csak ő segíthet begyógyítani a sebeket: Cail. Cail, aki tudja, milyen törékeny is egy virág, és hogy miként lehet óvni, szeretni. Mert még a leggyengébb bimbó is elég erős lesz ahhoz, hogy kinyíljon, ha elegendő fény éri.
A parfüm titkos útjai egy olasz elsőkönyves írónő műve, mely máris nemzetközi könyvszenzáció. Cristina Caboni meghódít és megindít, meghat és ámulatba ejt. Ez a lebilincselő történet az emberi lélek bizonytalanságairól szól, meg a bátorságról, amellyel szembenézhetünk velük. És a múlt sebeiről, amelyeket csak a legmélyebb szerelem tud begyógyítani.A Könyv Magyarul!


Letöltések A parfüm titkos útjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A parfüm titkos útjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  430
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  468 gr
  ISBN:
  9789633551530
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2677998 / 1155017
  Fordító:


  TAGS:
  Online A parfüm titkos útjai ebook, könyvet A parfüm titkos útjai FB2, Download A parfüm titkos útjai PDF , Download A parfüm titkos útjai MOBI, Online A parfüm titkos útjai könyvet, ingyenes letöltések A parfüm titkos útjai IPhone, Online könyvet A parfüm titkos útjai PDF, ingyenes A parfüm titkos útjai DJVU, ingyenes letöltések A parfüm titkos útjai TXT, letöltések A parfüm titkos útjai RTF, Online A parfüm titkos útjai FB2 , e-könyvet A parfüm titkos útjai letöltések TXT, ingyenes A parfüm titkos útjai letöltések könyvet, e-könyvet A parfüm titkos útjai download MOBI, letöltések A parfüm titkos útjai IPad, olvas A parfüm titkos útjai MOBI, olvas A parfüm titkos útjai DOC, ingyenes A parfüm titkos útjai AWZ, Download e-könyvet A parfüm titkos útjai iPad , ingyenes A parfüm titkos útjai DJVU, Download A parfüm titkos útjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A parfüm titkos útjai DVD, olvas A parfüm titkos útjai TXT, Book A parfüm titkos útjai letöltések DJVU, A parfüm titkos útjai letöltések könyvet ingyenes, A parfüm titkos útjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A parfüm titkos útjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A parfüm titkos útjai pdf ingyenes, A parfüm titkos útjai letöltések könyvet epub ingyenes, A parfüm titkos útjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply