A pármai kolostor letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A pármai kolostor Stendhal (1783-1842) talán legszebb regénye. Lázas sietségben, 52 nap alatt vetette papírra sorait, melyeket a legnagyobb szenvedélyek, hiteles korrajz, cselszövések jellemeznek, és persze szerelem a legmagasabb fokon.
Életvitelére ugyanez a szenvedélyesség jellemző. Saját kérésére sírfelirata azt hirdeti: élt, írt és szeretett – és tömörebben nehéz lenne jellemezni egy életutat, amelyet az írás és az asszonyok iránti szakadatlan szenvedély jellemez.
Kritikusai szerint a legromantikusabb realista, és a legreálisabb romantikus. Írói nagyságát életében szinte csak Balzac ismerte fel: életműve – jóslatának megfelelően – halála után mintegy negyven évvel került méltó helyére a világirodalomban. Azóta viszont népszerűsége töretlen.
A pármai kolostor utolsó sorában Stendhal a “boldog keveseknek” ajánlja művét, mert úgy érezte, “válogatott olvasóknak, a kiválasztottaknak” írta. Az utókor számára azonban már nemcsak elérhető, hanem kifejezetten ajánlott, maradandó élményt nyújtó olvasmány.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pármai kolostor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pármai kolostor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  486
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789637437830
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2145089 / 1030723
  Formátum:


  TAGS:
  Online A pármai kolostor ebook, könyvet A pármai kolostor FB2, Download A pármai kolostor PDF , Download A pármai kolostor MOBI, Online A pármai kolostor könyvet, ingyenes letöltések A pármai kolostor IPhone, Online könyvet A pármai kolostor PDF, ingyenes A pármai kolostor DJVU, ingyenes letöltések A pármai kolostor TXT, letöltések A pármai kolostor RTF, Online A pármai kolostor FB2 , e-könyvet A pármai kolostor letöltések TXT, ingyenes A pármai kolostor letöltések könyvet, e-könyvet A pármai kolostor download MOBI, letöltések A pármai kolostor IPad, olvas A pármai kolostor MOBI, olvas A pármai kolostor DOC, ingyenes A pármai kolostor AWZ, Download e-könyvet A pármai kolostor iPad , ingyenes A pármai kolostor DJVU, Download A pármai kolostor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pármai kolostor DVD, olvas A pármai kolostor TXT, Book A pármai kolostor letöltések DJVU, A pármai kolostor letöltések könyvet ingyenes, A pármai kolostor letöltések könyvet pdf ingyenes, A pármai kolostor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pármai kolostor pdf ingyenes, A pármai kolostor letöltések könyvet epub ingyenes, A pármai kolostor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply