A patamcsui kolostor titkai I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves Olvasó!

Furcsa könyvet tartasz a kezedben. Sok szempontból is furcsa ez a könyv, nem szokványos olvasmány. Furcsa, rendkívül érdekes szövedéke a mesének és a valóságnak; a mindennapi életnek és a távoli, keleti speciálisan vietnami hiedelemvilágnak; a nyugati és a keleti kultúrának; a valóságos világnak és a szellemvilágnak. Némi ízelítőt ad a különleges vietnami buddhista gondolkodásvilágból. Bepillantást enged a vietnami hiedelmek máig élő szellemvilágába.

Ez a mű a jó és a rossz örök harcát, az örök körfogást írja le a mából, a való világból elindulva, a szellemvilágba, a képzelet birodalmába vezetve az olvasót, majd katartikus végkifejlet után visszavezet újra a mába. Közben persze búvópatak módjára újra és újra a felszínre, a való világba emelkednek a szereplők, majd visszamerülnek az imaginárius világba. Harcos, de nem véres, kifejezetten szép történet ez. Nehezen vagy egyáltalán nem kategorizálható műfaja van. Különleges szerkesztésű és vonalvezetésű, különleges történet.

A szerző önmagában is különleges ember. Gyermekkorát a Vietnamot sújtó amerikai bombázások, a minden családot tragikusan érintő partizánháború időszakában élte. (Ez is megjelenik, és megrázó élményekben vissza-visszatérő emlékek formájában végigkíséri a történetet.) Óriási és meghatározó fordulat életében, hogy ösztöndíjasként egy teljesen új, számára idegen világba csöppen, éppen Budapestre. A mesében-történetben szimbolikusan ennek is helye van. Időnként felszínre tör egy-egy, a matematikai-kémiai tanulmányai során megismert, már-már filozofikus mélységeket súroló gondolat. Mindez meseszerűen egybekomponálva rendkívül érdekes olvasmányélményt kínál az olvasónak.

A szerző irodalmi kvalitásait, gyors reagálókészségét és gazdag érzelem- és képzeletvilágát magyarországi tanárai is hamar felfedezték, és ösztönözték az írásra. E mű részben ennek a bátorításnak is köszönheti létrejöttét. Összegezve, az olvasó olyan világba csöppen e könyv olvasása során, ahol még biztosan sohasem járt, rájön, hogy akár járhatott volna, hiszen hol a határ a valóságos világ és a képzelt világ között? Álmunkban olyan helyeken járhatunk, ahol a valóságban sohasem, mégis azt valóságos élményként átélve ébredünk fel az álomból! Ilyen élményeket kínál ez az izgalmas mű! Jó olvasást! Gyönyörű élmények várnak, ha átéled a történetet!

Hanoi, 2009. július

Váraljai Márton a Magyar Köztársaság hanoi konzulja

Megjegyzés: A könyv teljes bevételét a Magyar-Vietnami Kultúráért Alapítványnak ajánlom, ezzel szeretném támogatni az Alapítvány nemes programjait. A szerző
A Könyv Magyarul!


Letöltések A patamcsui kolostor titkai I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A patamcsui kolostor titkai I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  311
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789630677912
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A patamcsui kolostor titkai I. ebook, könyvet A patamcsui kolostor titkai I. FB2, Download A patamcsui kolostor titkai I. PDF , Download A patamcsui kolostor titkai I. MOBI, Online A patamcsui kolostor titkai I. könyvet, ingyenes letöltések A patamcsui kolostor titkai I. IPhone, Online könyvet A patamcsui kolostor titkai I. PDF, ingyenes A patamcsui kolostor titkai I. DJVU, ingyenes letöltések A patamcsui kolostor titkai I. TXT, letöltések A patamcsui kolostor titkai I. RTF, Online A patamcsui kolostor titkai I. FB2 , e-könyvet A patamcsui kolostor titkai I. letöltések TXT, ingyenes A patamcsui kolostor titkai I. letöltések könyvet, e-könyvet A patamcsui kolostor titkai I. download MOBI, letöltések A patamcsui kolostor titkai I. IPad, olvas A patamcsui kolostor titkai I. MOBI, olvas A patamcsui kolostor titkai I. DOC, ingyenes A patamcsui kolostor titkai I. AWZ, Download e-könyvet A patamcsui kolostor titkai I. iPad , ingyenes A patamcsui kolostor titkai I. DJVU, Download A patamcsui kolostor titkai I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A patamcsui kolostor titkai I. DVD, olvas A patamcsui kolostor titkai I. TXT, Book A patamcsui kolostor titkai I. letöltések DJVU, A patamcsui kolostor titkai I. letöltések könyvet ingyenes, A patamcsui kolostor titkai I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A patamcsui kolostor titkai I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A patamcsui kolostor titkai I. pdf ingyenes, A patamcsui kolostor titkai I. letöltések könyvet epub ingyenes, A patamcsui kolostor titkai I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply