A pénz beszél letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon a gazdagság pusztán szerencse kérdése?
Az anyagi függetlenség csak néhány kiválasztottnak juthat osztályrészül?
Ezekre a kérdésekre a válasz egyértelműen: NEM!
A szegénység a közhiedelemmel ellentétben nem maradandó, hanem átmeneti állapot – ha tudjuk hogyan kezeljük. A jólét nem kiváltság, és nem is szerencse kérdése. A gazdagság ugyanis alapvetően önmagunkból fakad: a gondolkodásmódunkból és az érzelmi viszonyulásunkból. E két sík pedig – az emocionális és a racionális – tudatosan irányítható annak érdekében, hogy megszerezhessünk mindent, amire szükségünk van, vagy amire vágyunk. Ez a könyv egyedülálló módon oszlat el jó néhány tévhitet a gazdagsággal kapcsolatban, miközben új alapokra helyezi a pénzhez való érzelmi viszonyulást. Itt olyan gondolkodási stratégiákról, technikákról, és nem utolsó sorban praktikus tanácsokról olvashatsz, amelyek segítségével képes lehetsz megteremteni azt az anyagi biztonságot, amiben örömödet leled. Bárki lehet gazdag, akinek van bátorsága szembenézni önmagával, és tudja hogyan bánjon a pénzzel.

Kelemen József, e könyv szerzője egy hétköznapi ember, mégsem mondhatjuk rá azt, hogy átlagos. Különlegessége a jelleméből fakad: neki nem kell félnie a holnaptól. Nem szorul rá arra, hogy a szerencse elhalmozza a kegyeivel. A pénz nem zsarnokoskodik felette, mert megtanulta uralni azt. Magabiztos, elégedett, az életét senki máséval nem cserélné el ezáltal lehet hiteles szerzője ennek a könyvnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A pénz beszél ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pénz beszél ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  KARTONÁLT, CÉRNAFŰZÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789638966520
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235618 / 1090338  TAGS:
  Online A pénz beszél ebook, könyvet A pénz beszél FB2, Download A pénz beszél PDF , Download A pénz beszél MOBI, Online A pénz beszél könyvet, ingyenes letöltések A pénz beszél IPhone, Online könyvet A pénz beszél PDF, ingyenes A pénz beszél DJVU, ingyenes letöltések A pénz beszél TXT, letöltések A pénz beszél RTF, Online A pénz beszél FB2 , e-könyvet A pénz beszél letöltések TXT, ingyenes A pénz beszél letöltések könyvet, e-könyvet A pénz beszél download MOBI, letöltések A pénz beszél IPad, olvas A pénz beszél MOBI, olvas A pénz beszél DOC, ingyenes A pénz beszél AWZ, Download e-könyvet A pénz beszél iPad , ingyenes A pénz beszél DJVU, Download A pénz beszél e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pénz beszél DVD, olvas A pénz beszél TXT, Book A pénz beszél letöltések DJVU, A pénz beszél letöltések könyvet ingyenes, A pénz beszél letöltések könyvet pdf ingyenes, A pénz beszél pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pénz beszél pdf ingyenes, A pénz beszél letöltések könyvet epub ingyenes, A pénz beszél ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply