A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Becsületesség, felelősség, önállóság, hűség – íme néhány fogalom, melyet a szerző rendkívül körültekintően és nagy lelkiismeretességgel tárgyal, miközben egy olyan témához nyúl igen bátran, amit sokan tabuként kezelnek. Pedig a pénz, a gazdagodás, az anyagi javak gyarapítása nem bűn a Szentírás szerint. És ez igen komoly üzenet a 21. század sokszor magányosan viaskodó és tanácstalan embere számára. A Biblia különleges ereje abban is rejlik, hogy az élet legfőbb dolgaiban mindig, minden korban eligazodást nyújthat a hozzá fordulóknak. És bár Kovács Péter könyve elsősorban a hívőknek szól, ám abban a "világiak" is rendkívül értékes gondolatokra lelhetnek." – (Harle Tamás író, újságíró). "A posztmodern ember egyik leggyakrabban visszatérő problémája közvetlenül, vagy közvetve a pénzzel van kapcsolatban. Sajnos a magyar társadalom ma élő emberének az egyik sarkalatos hiányossága a rossz és helytelen pénzkezelés, aminek a következményei visszahatnak az életminőségre. Ez a könyv jól megvilágítja és leleplezi a problémákat és Isten örökkévaló igazságai alapján a gyakorlatban könnyen alkalmazható megoldásokat ad. Ajánlom mindenkinek nem csupán olvasásra, hanem mélyebb tanulmányozásra, átgondolásra." – (Süveges Imre, az Omega Hálózat Vezetője). – A szerző 1988-ban fogadta el Jézus Krisztust személyes Megváltójának. Jelenleg lelkipásztorként szolgál az Egyházban. Feleségével és három gyermekével Budapesten él.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  110
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9789638903112
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2233120 / 1087743  TAGS:
  Online A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve ebook, könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve FB2, Download A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve PDF , Download A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve MOBI, Online A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve könyvet, ingyenes letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve IPhone, Online könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve PDF, ingyenes A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve DJVU, ingyenes letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve TXT, letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve RTF, Online A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve FB2 , e-könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések TXT, ingyenes A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések könyvet, e-könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve download MOBI, letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve IPad, olvas A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve MOBI, olvas A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve DOC, ingyenes A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve AWZ, Download e-könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve iPad , ingyenes A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve DJVU, Download A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve DVD, olvas A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve TXT, Book A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések DJVU, A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések könyvet ingyenes, A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések könyvet pdf ingyenes, A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve pdf ingyenes, A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve letöltések könyvet epub ingyenes, A pénzkezelés 20 Bibliai alapelve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply