A pénzügyek közgazdaságtana letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A pénzügyek közgazdaságtana bevezető jellegű tankönyv pénzügytant oktató kurzusok számára. Szemben a legtöbb pénzügyi tankönyvvel, amelyek általában kizárólag a vállalati pénzügyekkel foglalkoznak, sokkal több témát tárgyal, és nagyobb hangsúlyt fektet
az alapelvek következetes kifejtésére. Egységes elméleti rendszer keretein belül öleli fel a pénzügyek valamennyi részterületét. Így a könyvet jól használhatják a közgazdász-, a jogász- és a matematikushallgatók, valamint azok a vállalatvezetők, akik szeretnének
alapos tudást és áttekintést szerezni a pénzügyek területéről. A kötet szerzői – egyikük, Robert C. Merton a közgazdasági Nobel-díj
kitüntetettje – könyvüket hat fő részre osztották: az I. rész áttekintést ad a pénzügyi rendszerről, a vállalati pénzügyi beszámolók
szerkezetéről és felhasználási módjairól. A II., III. és IV. rész a pénzügyek három alapvető területét veszi sorra: az időbeli optimalizálást, az eszközök értékelését, valamint a kockázatkezelést, külön hangsúlyt helyezve a pénzügyi alapelvek alkalmazására a háztartások és a vállalatok döntéseiben. Az V. rész az eszközárazás elméletét és gyakorlatát fogja át. Tárgyalja a tőkepiaci árfolyamok modelljét valamint a tőzsdei határidős szerződések az opciós szerzdések és más feltételes követelések, mint például a kockázatos vállalati adósságok, a hitelgaranciák és a tőkeáttételes befektetések árazását. A VI. részben a vállalati pénzügyek kérdéseit tekintik át a szerzők.A Könyv Magyarul!


Letöltések A pénzügyek közgazdaságtana ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A pénzügyek közgazdaságtana ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  628
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  1210 gr
  ISBN:
  9789632761824
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216844 / 1072671
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A pénzügyek közgazdaságtana ebook, könyvet A pénzügyek közgazdaságtana FB2, Download A pénzügyek közgazdaságtana PDF , Download A pénzügyek közgazdaságtana MOBI, Online A pénzügyek közgazdaságtana könyvet, ingyenes letöltések A pénzügyek közgazdaságtana IPhone, Online könyvet A pénzügyek közgazdaságtana PDF, ingyenes A pénzügyek közgazdaságtana DJVU, ingyenes letöltések A pénzügyek közgazdaságtana TXT, letöltések A pénzügyek közgazdaságtana RTF, Online A pénzügyek közgazdaságtana FB2 , e-könyvet A pénzügyek közgazdaságtana letöltések TXT, ingyenes A pénzügyek közgazdaságtana letöltések könyvet, e-könyvet A pénzügyek közgazdaságtana download MOBI, letöltések A pénzügyek közgazdaságtana IPad, olvas A pénzügyek közgazdaságtana MOBI, olvas A pénzügyek közgazdaságtana DOC, ingyenes A pénzügyek közgazdaságtana AWZ, Download e-könyvet A pénzügyek közgazdaságtana iPad , ingyenes A pénzügyek közgazdaságtana DJVU, Download A pénzügyek közgazdaságtana e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A pénzügyek közgazdaságtana DVD, olvas A pénzügyek közgazdaságtana TXT, Book A pénzügyek közgazdaságtana letöltések DJVU, A pénzügyek közgazdaságtana letöltések könyvet ingyenes, A pénzügyek közgazdaságtana letöltések könyvet pdf ingyenes, A pénzügyek közgazdaságtana pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A pénzügyek közgazdaságtana pdf ingyenes, A pénzügyek közgazdaságtana letöltések könyvet epub ingyenes, A pénzügyek közgazdaságtana ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply