A per letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ebben a könyvben Franz Kafka: A per című regényének új magyar
fordítása olvasható. A pert eddig Szabó Ede fordításában ismerhettük. 1963-ban jelent meg először a Nagyvilág című folyóiratban, majd 1968-ban könyv alakban, és azóta többször. Vajon szükség volt-e újabb fordításra, és ha igen, miért? Erre a kérdésre természetesen nem lehet egyértelműen felelni. Olyan szempontból nem volt rá szükség, ahogy szükség van egy új cipőre vagy egy új hídra. Az emberek döntő többsége nyilván azt sem hiányolná, ha A pernek egyáltalán nem volna magyar fordítása. Hát még ha van már egy minek akkor másik? Ráadásul Szabó Ede fordítása igen jó fordítás. Mint hivatásos olvasó és fordító a világirodalom vagy a német irodalom számos olyan klasszikus művét említhetném, amely soldcal inkább rászorulna új magyar fordításra, mint A per. Szabó Ede, akit még volt szerencsém személyesen megismerni mint az Európa Kiadó szerkesztőjét, érzékeny, művelt, sokoldalú irodalmár volt, s mint műfordító annak az iskolának a képviselője, amely a Nyugat nagy hagyományát a filológiai pontosság, az elmélyült szöveggondozás és a magyar nyelvhelyesség szigorú követelményeivel párosította. Ez az iskola ma már a múlté. A FordítóA Könyv Magyarul!


Letöltések A per ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A per ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789639380431
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2144623 / 1030582
  Fordító:


  TAGS:
  Online A per ebook, könyvet A per FB2, Download A per PDF , Download A per MOBI, Online A per könyvet, ingyenes letöltések A per IPhone, Online könyvet A per PDF, ingyenes A per DJVU, ingyenes letöltések A per TXT, letöltések A per RTF, Online A per FB2 , e-könyvet A per letöltések TXT, ingyenes A per letöltések könyvet, e-könyvet A per download MOBI, letöltések A per IPad, olvas A per MOBI, olvas A per DOC, ingyenes A per AWZ, Download e-könyvet A per iPad , ingyenes A per DJVU, Download A per e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A per DVD, olvas A per TXT, Book A per letöltések DJVU, A per letöltések könyvet ingyenes, A per letöltések könyvet pdf ingyenes, A per pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A per pdf ingyenes, A per letöltések könyvet epub ingyenes, A per ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply