A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A brazil Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az 1988-as Az alkimista című regényével egy csapásra nemzetközi hírnevet szerzett, de többi regénye is a bestseller-listák élére került. Coelho számos irodalmi díj nyertese. Könyvei 120 országban jelentek meg, a világ 47 nyelvén, milliós példányszámban. Kisemberek sorsa, misztikum, érzelem, transzcendencia – ezek Coelho írásművészetének kulcsszavai. A Piedra folyónál ültem, és sírtam című regénye a már megjelent Veronika meg akar halni és Az ördög és Prym kisasszony címűekkel trilógiát alkot, melyek ugyan teljesen eltérő környezetben játszódnak, de mindegyikük egy-egy próbatételt ábrázol. Veronica magát győzi le, Prym kisasszony az őt és faluját próbára tevő ördögöt, Pilar pedig, jelen regényünk főhőse szerelme vallási elhivatottsága felett győzedelmeskedik. Pilar, a 28 éves joghallgató megcsömörlik napjainak egyhangúságától, és amikor véletlenül találkozik gyerekkori pajtásával, aki időközben bizonyos vallási fanatizmus bálványa lett, együtt elindulnak megkeresni azt a csodát, ami megváltoztathatja életük egyhangúságát. A Pireneusok spanyol és francia részén utazgatnak, kolostorokat, templomokat látogatnak. Pilar megismerkedik különös klerikus és laikus figurákkal, miközben egyre jobban beleszeret egykori pajtásába. A szerzetes barát válaszút elé kerül: maradjon-e a rendben, vagy a szerelem oltárán feláldozza-e csodatévő erejét. Pilar a Piedra folyó mellett írja le érzéseit, emlékezvén a 137. zsoltár kezdő soraira: Babilon folyóvizeinél, ott ültünk és sírtunk. A száműzött emberek ugyanis nem énekelhették azokat a dalokat, amelyek a szívükből szóltak volna.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  238
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789639615809
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2057011 / 1000633
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Piedra folyó partján ültem és sírtam ebook, könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam FB2, Download A Piedra folyó partján ültem és sírtam PDF , Download A Piedra folyó partján ültem és sírtam MOBI, Online A Piedra folyó partján ültem és sírtam könyvet, ingyenes letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam IPhone, Online könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam PDF, ingyenes A Piedra folyó partján ültem és sírtam DJVU, ingyenes letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam TXT, letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam RTF, Online A Piedra folyó partján ültem és sírtam FB2 , e-könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések TXT, ingyenes A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések könyvet, e-könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam download MOBI, letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam IPad, olvas A Piedra folyó partján ültem és sírtam MOBI, olvas A Piedra folyó partján ültem és sírtam DOC, ingyenes A Piedra folyó partján ültem és sírtam AWZ, Download e-könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam iPad , ingyenes A Piedra folyó partján ültem és sírtam DJVU, Download A Piedra folyó partján ültem és sírtam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Piedra folyó partján ültem és sírtam DVD, olvas A Piedra folyó partján ültem és sírtam TXT, Book A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések DJVU, A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések könyvet ingyenes, A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések könyvet pdf ingyenes, A Piedra folyó partján ültem és sírtam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Piedra folyó partján ültem és sírtam pdf ingyenes, A Piedra folyó partján ültem és sírtam letöltések könyvet epub ingyenes, A Piedra folyó partján ültem és sírtam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply