A prímszámok zenéje letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Felettébb szórakoztató. Du Sautoy ügyesen vázolja fel matematikus szereplőinek portréit, alakjai az anekdotáknak és élvezetes leírásoknak köszönhetően szinte életre kelnek a könyv lapjain. The Guardian
Az iskolában a gyerekek megtanulják, hogy a prímszámok csak önmagukkal és eggyel oszthatók. Azt viszont nem tanítják meg nekik, hogy az emberi tudás keresése során a prímek jelentik a legcsábítóbb rejtélyt. Hogyan lehet megjósolni, mikor fog felbukkanni a következő prímszám? Létezik-e olyan formula, amely prímeket tud generálni?
1859-ben Bernhard Riemann német matematikus előállt egy hipotézissel, amely megoldást javasolt a prímszámok eloszlásával kapcsolatos rejtélyre. Mielőtt azonban sejtését bizonyíthatta volna, meghalt, így a rejtély csak fokozódott. Izgalmas könyvében Marcus du Sautoy különc és zseniális tudósok történetét meséli el, akik megszállottan keresik a megoldást, mely idővel olyan sokféle területet forradalmasított, mint az e-kereskedelem, a kvantummechanika és a számítástudomány. Magával ragadóan és lenyűgözően kelti életre a matematikusok világát, annak minden szépségével és titkával.
Marcus du Sautoy (1965) az Oxfordi Egyetem matematikaprofesszora, az angol Matematikai Társaság elnöke. Kutatásainak középpontjában a csoportelmélet és a számelmélet áll. Rendszeresen publikál a The Timesban és a The Guardianben, sokat tesz a matematika népszerűsítéséért. Feleségével és három gyermekével Londonban él, szabad idejében focizik és trombitál.A Könyv Magyarul!


Letöltések A prímszámok zenéje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A prímszámok zenéje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  418
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  644 gr
  ISBN:
  9789635309573
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2484980 / 1104262
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A prímszámok zenéje ebook, könyvet A prímszámok zenéje FB2, Download A prímszámok zenéje PDF , Download A prímszámok zenéje MOBI, Online A prímszámok zenéje könyvet, ingyenes letöltések A prímszámok zenéje IPhone, Online könyvet A prímszámok zenéje PDF, ingyenes A prímszámok zenéje DJVU, ingyenes letöltések A prímszámok zenéje TXT, letöltések A prímszámok zenéje RTF, Online A prímszámok zenéje FB2 , e-könyvet A prímszámok zenéje letöltések TXT, ingyenes A prímszámok zenéje letöltések könyvet, e-könyvet A prímszámok zenéje download MOBI, letöltések A prímszámok zenéje IPad, olvas A prímszámok zenéje MOBI, olvas A prímszámok zenéje DOC, ingyenes A prímszámok zenéje AWZ, Download e-könyvet A prímszámok zenéje iPad , ingyenes A prímszámok zenéje DJVU, Download A prímszámok zenéje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A prímszámok zenéje DVD, olvas A prímszámok zenéje TXT, Book A prímszámok zenéje letöltések DJVU, A prímszámok zenéje letöltések könyvet ingyenes, A prímszámok zenéje letöltések könyvet pdf ingyenes, A prímszámok zenéje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A prímszámok zenéje pdf ingyenes, A prímszámok zenéje letöltések könyvet epub ingyenes, A prímszámok zenéje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply