A próféta letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Khalil Gibran száz éve született fő műve, A próféta megkapó hitvallás az élet legfontosabb dolgairól: szabadságról, szeretetről, jóról és rosszról tanít, nem hagyva figyelmen kívül a hétköznapi élet kellékeit sem.
A műben szereplő próféta, Almusztafa Orfalisz városából készül távozni, ám mielőtt hajóra szállna, válaszol a városlakók kérdéseire, így foglalva össze tanításait. Beszélj nekünk a Szabadságról! Beszélj nekünk az Örömről! Beszélj nekünk a Szeretetről! kérik az orfalisziak, és Almusztafa teljesíti a kívánságot. A hagyományos valláserkölcsi fogalmak tisztázása mellett olyan hétköznapi dolgok kapcsán beszél az élet nagy filozófiai és erkölcsi kérdéseiről, mint a ruhák, a házak, az evés-ivás, a munka vagy az eladás és a vásárlás.
Kahlil Gibran libanoni születésű, amerikai író, maronita keresztény költő és festőművész, akinek költészetét a spiritualitás határozta meg, legfontosabb alkotása, A próféta pedig John Lennonra is hatással volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A próféta ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A próféta ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  95
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  88 gr
  ISBN:
  9789632274768
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2602416 / 1144919
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A próféta ebook, könyvet A próféta FB2, Download A próféta PDF , Download A próféta MOBI, Online A próféta könyvet, ingyenes letöltések A próféta IPhone, Online könyvet A próféta PDF, ingyenes A próféta DJVU, ingyenes letöltések A próféta TXT, letöltések A próféta RTF, Online A próféta FB2 , e-könyvet A próféta letöltések TXT, ingyenes A próféta letöltések könyvet, e-könyvet A próféta download MOBI, letöltések A próféta IPad, olvas A próféta MOBI, olvas A próféta DOC, ingyenes A próféta AWZ, Download e-könyvet A próféta iPad , ingyenes A próféta DJVU, Download A próféta e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A próféta DVD, olvas A próféta TXT, Book A próféta letöltések DJVU, A próféta letöltések könyvet ingyenes, A próféta letöltések könyvet pdf ingyenes, A próféta pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A próféta pdf ingyenes, A próféta letöltések könyvet epub ingyenes, A próféta ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply