A remény, amely legyőzte a tengert letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Dua ez-Zamíl átlagos szíriai lány volt, 2011-ben azonban örökre megváltozott az élete, amikor hazájában polgárháború tört ki. A hadsereg elfoglalta Dua szülővárosát, szigorú kijárási tilalom, áram- és vízkimaradások, valamint erőszakos események nehezítették az életüket. A család úgy döntött, Egyiptomba költözik. Ám néhány hónappal később a kormányt megdöntötték, és a menekültek már ott sem voltak többé biztonságban.

Eközben egy fiatal ellenzéki harcos beleszeretett Duába, megkérte a kezét, és meggyőzte, hogy Európában biztonságos és békés jövő vár rájuk. Dua ugyan rettegett a víztől, ráadásul úszni sem tudott, a fiatalok mégis embercsempészekre bízták az életüket, és ötszáz menekült, köztük száz gyerek társaságában nyomorogtak egy rozoga halászbárkán. Négy napja voltak úton, amikor egy másik hajó szándékosan beléjük ment, elsüllyesztette a hajójukat, és magára hagyta az utasokat.

Így kezdődött Dua küzdelme a túlélésért. Drámai fordulatokban gazdag, igaz története sok millió menekült emberfeletti küzdelmét mutatja be, akik az életüket kockáztatják egy biztonságosabb jövőért.

A szerzőről

Melissa Fleming az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosságának (United Nations High Commissioner for Refugees,UNHCR) vezető szóvivője, a menekültkérdés világhírű szakértője. Nevéhez fűződik a szervezet stratégiai és kríziskommunikációs tervének kidolgozása, amelynek segítségével a UNHCR hatékonyabban kommunikálhat a média képviselőivel, a kormányokkal és a menekültekkel. Fleming számos nemzetközi kampányt is irányított, amelyekben nagy hangsúlyt kapott a közösségi média. Korábban a Nemzetközi Atomenergia-ügynökségnél (International Atomic Energy Agency, IAEA) dolgozott, ahol nyolc éven át volt szóvivő, valamint a kommunikációs iroda vezetője, amikor a szervezet Irakban, Iránban és Észak-Koreában végzett feltáró munkája miatt 2005-ben elnyerte a Nobel-békedíjat. Fleming ezt megelőzően az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (Organization for Security and Co-operation in Europe, OSCE) sajtó- és információs osztályát vezette, valamint a Szabad Európa Rádió közpolitikai szakembere volt. Karrierje elején rövid ideig újságíróként dolgozott. Első TED-előadását, amely a "Segítsünk a menekülteknek felemelkedni, ne csak túlélni" (Let’s Help Refugees Thrive, Not Just Survive) címen érhető el magyarul, több mint 1 millióan látták az egész világon, és huszonnégy nyelven feliratozták. Második, "Két túlélő egy elsüllyedt bárkáról" (A boat carrying 500 refugees sunk at sea: The story of two survivors) című TED-előadását, amely Duáról szól, több mint 1,5 millióan nézték meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A remény, amely legyőzte a tengert ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A remény, amely legyőzte a tengert ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9789633045732
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2714260 / 1174322
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A remény, amely legyőzte a tengert ebook, könyvet A remény, amely legyőzte a tengert FB2, Download A remény, amely legyőzte a tengert PDF , Download A remény, amely legyőzte a tengert MOBI, Online A remény, amely legyőzte a tengert könyvet, ingyenes letöltések A remény, amely legyőzte a tengert IPhone, Online könyvet A remény, amely legyőzte a tengert PDF, ingyenes A remény, amely legyőzte a tengert DJVU, ingyenes letöltések A remény, amely legyőzte a tengert TXT, letöltések A remény, amely legyőzte a tengert RTF, Online A remény, amely legyőzte a tengert FB2 , e-könyvet A remény, amely legyőzte a tengert letöltések TXT, ingyenes A remény, amely legyőzte a tengert letöltések könyvet, e-könyvet A remény, amely legyőzte a tengert download MOBI, letöltések A remény, amely legyőzte a tengert IPad, olvas A remény, amely legyőzte a tengert MOBI, olvas A remény, amely legyőzte a tengert DOC, ingyenes A remény, amely legyőzte a tengert AWZ, Download e-könyvet A remény, amely legyőzte a tengert iPad , ingyenes A remény, amely legyőzte a tengert DJVU, Download A remény, amely legyőzte a tengert e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A remény, amely legyőzte a tengert DVD, olvas A remény, amely legyőzte a tengert TXT, Book A remény, amely legyőzte a tengert letöltések DJVU, A remény, amely legyőzte a tengert letöltések könyvet ingyenes, A remény, amely legyőzte a tengert letöltések könyvet pdf ingyenes, A remény, amely legyőzte a tengert pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A remény, amely legyőzte a tengert pdf ingyenes, A remény, amely legyőzte a tengert letöltések könyvet epub ingyenes, A remény, amely legyőzte a tengert ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply