A rendszerváltás igézetében letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A XX. század utolsó harmadának meghatározó és egész Közép-Európa sorsát hosszú távra is befolyásoló eseménye az 198990-es rendszerváltozás, amely életünk szinte minden területén, így a sajtóban is, nagy változásokat hozott. Hogyan tükröződik mindez a hírlapíró, publicista Martin József (1944) munkásságában? erről szól ez a kötet, amely a szerzőnek az elmúlt negyedszázad folyamán készült írásaiból válogat. A kérdésre a legegyszerűbben úgy válaszolhatunk, hogy a változások a korábbi külpolitikai újságírót műfaji és tematikai sokszínűségre ösztönözték. Szellemi portyázásnak is nevezhetők a napi cikkek, jegyzetek, elemzések, interjúk és a napilapok rövidre szabott írásaihoz képest terjedelmes tanulmányok. Hol is kezdődhetnének másutt a kalandozások, mint az Antall-kormány hivatalba lépésekor, 1990-ben, s folytatódnak a politika kacskaringós útjain. A szellemi kiruccanások azonban egyáltalán nem állnak meg az aktuális politikai vagy gazdaságpolitikai elemzéseknél: így kerül a kötetbe Széchenyi István és Szabó Zoltán, Jókai, Mikszáth és Móricz, Yehudi Menuhin és Bartók Béla, és még sokan mások. Az írások egy része akár utazásra is csábíthatja az olvasót, hiszen egy eldugott kis falutól a Tolna megyei Miszlától, amely történetesen a kötet szerzőjének szülőhelye Párizsig, Londonig, Amerikáig kalandozik a szerző, s közben persze emlékezik szeretteire, drága halottaira, barátaira, kollégáira, akik már nem lehetnek közöttünk. A sokfelé tájékozódó és nyitott érdeklődésű olvasó bizonyosan talál magának olvasnivalót e kötetben. S lehet-e ennél nagyobb öröme a tollforgatónak?A Könyv Magyarul!


Letöltések A rendszerváltás igézetében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A rendszerváltás igézetében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  200
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789634140023
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2662230 / 1154171  TAGS:
  Online A rendszerváltás igézetében ebook, könyvet A rendszerváltás igézetében FB2, Download A rendszerváltás igézetében PDF , Download A rendszerváltás igézetében MOBI, Online A rendszerváltás igézetében könyvet, ingyenes letöltések A rendszerváltás igézetében IPhone, Online könyvet A rendszerváltás igézetében PDF, ingyenes A rendszerváltás igézetében DJVU, ingyenes letöltések A rendszerváltás igézetében TXT, letöltések A rendszerváltás igézetében RTF, Online A rendszerváltás igézetében FB2 , e-könyvet A rendszerváltás igézetében letöltések TXT, ingyenes A rendszerváltás igézetében letöltések könyvet, e-könyvet A rendszerváltás igézetében download MOBI, letöltések A rendszerváltás igézetében IPad, olvas A rendszerváltás igézetében MOBI, olvas A rendszerváltás igézetében DOC, ingyenes A rendszerváltás igézetében AWZ, Download e-könyvet A rendszerváltás igézetében iPad , ingyenes A rendszerváltás igézetében DJVU, Download A rendszerváltás igézetében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A rendszerváltás igézetében DVD, olvas A rendszerváltás igézetében TXT, Book A rendszerváltás igézetében letöltések DJVU, A rendszerváltás igézetében letöltések könyvet ingyenes, A rendszerváltás igézetében letöltések könyvet pdf ingyenes, A rendszerváltás igézetében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A rendszerváltás igézetében pdf ingyenes, A rendszerváltás igézetében letöltések könyvet epub ingyenes, A rendszerváltás igézetében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply