A retorika birodalma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Valamennyien a retorika birodalmában élünk. Meg akarunk győzni másokat, és mások is meg akarnak győzni minket. De hogyan működik ez a folyamat? Mikor hatásos az érvelés? Jelen kötet szerzője nem manipulatívnak tűnő trükköket és tippeket, hanem széles körű műveltség birtokában tudományos alapossággal kidolgozott teljes érvelési rendszert mutat be, amely térképet ad az olvasó kezébe a retorika birodalmának megismeréséhez.

Perelman új retorikája a meggyőzésre szolgáló beszéd valamennyi területét lefedi, bármely hallgatósághoz és bármilyen témáról szóljon is. Áttekinthető rendszere segítségével megismerhetjük a legfontosabb érvfajtákat, betekintést nyerhetünk a meghatározás, az analógia, a modell vagy a stíluseszközök használatának rejtelmeibe.

A kötet külön értéke az elméletet alátámasztó és a megértést segítő sokszínű példaanyag, amely gyakorlati példákkal mutatja be, hogy milyen eszközökkel érhető el a lelkek összekapcsolódása, a hallgatóság meggyőzése. A könyvet haszonnal forgathatja mindenki, aki a kommunikáció területén dolgozik, de segítséget nyújt a pedagógusoknak, a bölcsészettudományi, jogi, teológiai karok hallgatóinak is, és mindenkinek, aki nyitott szemmel kíván járni a retorika birodalmában.

Chaim Perelman (1912-1984) lengyel származású filozófus, a huszadik század Arisztotelésze a klasszikus retorika és a dialektika ismeretében dolgozta ki a valószínűségre alapozott nemformális érvelés elméletét. A retorika birodalma a szerző első magyar nyelven olvasható kötete, rendszerének tömör összefoglalója.

Az ékesszólás kiskönyvtára sorozat 50. tagja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A retorika birodalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A retorika birodalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  212
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  246 gr
  ISBN:
  9789634090915
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712763 / 1173192
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A retorika birodalma ebook, könyvet A retorika birodalma FB2, Download A retorika birodalma PDF , Download A retorika birodalma MOBI, Online A retorika birodalma könyvet, ingyenes letöltések A retorika birodalma IPhone, Online könyvet A retorika birodalma PDF, ingyenes A retorika birodalma DJVU, ingyenes letöltések A retorika birodalma TXT, letöltések A retorika birodalma RTF, Online A retorika birodalma FB2 , e-könyvet A retorika birodalma letöltések TXT, ingyenes A retorika birodalma letöltések könyvet, e-könyvet A retorika birodalma download MOBI, letöltések A retorika birodalma IPad, olvas A retorika birodalma MOBI, olvas A retorika birodalma DOC, ingyenes A retorika birodalma AWZ, Download e-könyvet A retorika birodalma iPad , ingyenes A retorika birodalma DJVU, Download A retorika birodalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A retorika birodalma DVD, olvas A retorika birodalma TXT, Book A retorika birodalma letöltések DJVU, A retorika birodalma letöltések könyvet ingyenes, A retorika birodalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A retorika birodalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A retorika birodalma pdf ingyenes, A retorika birodalma letöltések könyvet epub ingyenes, A retorika birodalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply