A sakk története ötven lépésben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A sakkjáték kialakulása összefügg az emberiség történelmével, egyetemes hatása pedig páratlan a játékok történetében. 1500 éves fejlődését a világtörténelem fontos vallási, kulturális és politikai eseményei szövik át kiemelkedő szerepét minden bizonnyal ennek a páratlanul gazdag hagyatéknak köszönheti.
A kötet ötven fejezetben veszi sorra a játék történetének legfontosabb és legérdekesebb eseményeit. A történelmi utazást a mesés keleten kezdi, majd nyugat felé a selyemkereskedelmi utakon keresztül eljut egészen Perzsiáig. Innen Afrikán és Oroszországon keresztül végül Európába vezet az út, ahol a sakk felvette a ma ismert formáját.
Anatolij Karpov, Garri Kaszparov, Bobby Fischer, Emanuel Lasker, a Polgár nővérek a könyv sorra veszi a legnagyobb játékosokat, játszmának és bajnokságokat. Megismerjük a játék irányzatait és rendszerei is, a különböző játékstílusok fejlődésétől a számítógépes technológiák megjelenéséig. A több mint 150 történelmi illusztrációval és fotóval díszített, gyönyörű kötet számos játékállást is bemutat, megmagyarázva a sakk történetének leghíresebb lépéseit és mérkőzéseit.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sakk története ötven lépésben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sakk története ötven lépésben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  702 gr
  ISBN:
  9789630986342
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2692793 / 1162602
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A sakk története ötven lépésben ebook, könyvet A sakk története ötven lépésben FB2, Download A sakk története ötven lépésben PDF , Download A sakk története ötven lépésben MOBI, Online A sakk története ötven lépésben könyvet, ingyenes letöltések A sakk története ötven lépésben IPhone, Online könyvet A sakk története ötven lépésben PDF, ingyenes A sakk története ötven lépésben DJVU, ingyenes letöltések A sakk története ötven lépésben TXT, letöltések A sakk története ötven lépésben RTF, Online A sakk története ötven lépésben FB2 , e-könyvet A sakk története ötven lépésben letöltések TXT, ingyenes A sakk története ötven lépésben letöltések könyvet, e-könyvet A sakk története ötven lépésben download MOBI, letöltések A sakk története ötven lépésben IPad, olvas A sakk története ötven lépésben MOBI, olvas A sakk története ötven lépésben DOC, ingyenes A sakk története ötven lépésben AWZ, Download e-könyvet A sakk története ötven lépésben iPad , ingyenes A sakk története ötven lépésben DJVU, Download A sakk története ötven lépésben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sakk története ötven lépésben DVD, olvas A sakk története ötven lépésben TXT, Book A sakk története ötven lépésben letöltések DJVU, A sakk története ötven lépésben letöltések könyvet ingyenes, A sakk története ötven lépésben letöltések könyvet pdf ingyenes, A sakk története ötven lépésben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sakk története ötven lépésben pdf ingyenes, A sakk története ötven lépésben letöltések könyvet epub ingyenes, A sakk története ötven lépésben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply