A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves Olvasó!Az emberiség történelmi válaszúthoz érkezett: vagy elpusztítjuk a világot, vagy egy jobb jövőt teremtünk. A Sambhala-alapelv az alapvető jóság elvének bemutatásán keresztül ad módszert a felmerülő személyes és társadalmi kihívások kezeléséhez. Vajon bízik-e az emberiség saját alapvető jáságában? Tibeti lámaként és spirituális vezetőként úgy gondolom, ez a legfontosabb globális kérdés.   E könyv apámmal, a legendás Csögyam Trungpa rinpocsével folytatott beszélgetéseimre épül. Akár egyértelmű, akár rejtélyes válaszokat adott, mindig visszatért az alapvető jóság és a megvilágosodott társadalom témáihoz. Nem csak azt mutatta meg nekem, hogyan győződhetek meg a létezésükről az éberség és a meditáció gyakorlása által, hanem arra is megtanított, miként lehet az alapvető jóság egy társadalmilag is életképes iránymutatás, amely képes stabilizálni és átalakítani a világunkat.   Ez a könyv azonban nem egy emlékirat és nem is egyfajta üzenet. Inkább felhívás az olvasó számára, hogy gondolkodjon el saját alapvető jóságán és a társadalom alapvető jóságán, majd elmélkedjen azon, vajon képesek vagyunk-e arra, hogy energiánkat és meggyőződésünket felébresztve megteremtsünk egy jó világot.   Bátorítom Önöket arra, hogy csatlakozzanak hozzám ebben az elmélkedésben.Szakjong MiphamSzakjong Mipham a Sambhala-hagyományvonal vezetője. E tanítás arra az erőre épül, mely a megvilágosodott társadalomnak a mindennapok során történő megteremtéséből fakad. A keleti és a nyugati szemlélet sajátos egyesítése révén a Szakjong világszerte tanítja a társadalmi átalakulás módszerét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  6610000034277
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709595 / 8135065
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése ebook, könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése FB2, Download A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése PDF , Download A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése MOBI, Online A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése könyvet, ingyenes letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése IPhone, Online könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése PDF, ingyenes A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése DJVU, ingyenes letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése TXT, letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése RTF, Online A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése FB2 , e-könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések TXT, ingyenes A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések könyvet, e-könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése download MOBI, letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése IPad, olvas A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése MOBI, olvas A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése DOC, ingyenes A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése AWZ, Download e-könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése iPad , ingyenes A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése DJVU, Download A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése DVD, olvas A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése TXT, Book A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések DJVU, A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések könyvet ingyenes, A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések könyvet pdf ingyenes, A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése pdf ingyenes, A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése letöltések könyvet epub ingyenes, A Sambhala Alapelv – Az emberiség rejtett kincsének felfedezése ePub könyvet letöltések ingyenes.