A Siksze letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Gantner Ádám könyvében A Sikszében, a regény főszereplője, aki egyben a könyv narrátora is, az internetes társkereséstől való ön- és közveszélyes függőségétől megszabadulni indul Izraelbe. A Szentföldön azonban nyugalom helyett élete legnagyobb kísértése és szerelmei várják a bábeli nyelvek zűrzavarában, egy ellenállhatatlanul szép dél-afrikai zsidó lány személyében, megtetézve egy szintén elragadó, ám katolikus és bizony alkalmanként antiszemita elveket valló felvidéki, magyar hölgy iránti vonzalmában. Mindeközben bepillantást nyerhetünk a nagy számú külföldi önkéntesek és a kibucban élők nyári táborok hangulatát megidéző munkával, szerelemmel teli hétköznapjaiba is. Hősünk gyötrő magánéleti dilemmája és valós identitásának keresése végigkíséri útját a kibuctól beköszönve Jeruzsálembe, ahol vallásos zsidó ortodoxokkal próbál zöldágra vergődni nyakában himbálózó kereszttel, amit átmenetileg felcserél a hőn szeretett Dávid-csillagára, megpihenve Tel-Avivban, majd a kíváncsiságtól és szerelemtől vezérelve a puskaporos, kődobálós Hebron és Betlehem felé veszi az irányt, némi Dunaszerdahelyi és Fokvárosi kitérővel. A megválaszolásra váró kérdések végig ott sorakoznak a regény folyamán, mint a hovatartozás a holokauszt árnyékában, az identitás égető problémája, döntés a szerelem két fajtája között és a magyarországi antiszemitizmus megértése és azzal együtt a megélése. Gantner Ádám könyve egymás elfogadásáról szól. A merész, helyenként provokatív, tabuk sorozatát döntögető, sokakat érintő problémákat feszegető, lefegyverző őszinteséggel tárgyaló fordulatos regény más – más okokból, egyformán fontos mondanivalót tartogat zsidóknak, nem zsidóknak, fél zsidóknak egyaránt, levonva a legfőbb tanulságot: mind egyformán értékesek vagyunk, identitástól, származástól, vallástól függetlenül.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Siksze ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Siksze ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  268
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789630849050
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231850 / 1086440  TAGS:
  Online A Siksze ebook, könyvet A Siksze FB2, Download A Siksze PDF , Download A Siksze MOBI, Online A Siksze könyvet, ingyenes letöltések A Siksze IPhone, Online könyvet A Siksze PDF, ingyenes A Siksze DJVU, ingyenes letöltések A Siksze TXT, letöltések A Siksze RTF, Online A Siksze FB2 , e-könyvet A Siksze letöltések TXT, ingyenes A Siksze letöltések könyvet, e-könyvet A Siksze download MOBI, letöltések A Siksze IPad, olvas A Siksze MOBI, olvas A Siksze DOC, ingyenes A Siksze AWZ, Download e-könyvet A Siksze iPad , ingyenes A Siksze DJVU, Download A Siksze e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Siksze DVD, olvas A Siksze TXT, Book A Siksze letöltések DJVU, A Siksze letöltések könyvet ingyenes, A Siksze letöltések könyvet pdf ingyenes, A Siksze pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Siksze pdf ingyenes, A Siksze letöltések könyvet epub ingyenes, A Siksze ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply