A sorsformáló 9+1 hónap letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az újszülött élete nem tiszta lappal indul. Mire a kisbabát a születése után először megöleljük, magzatként már számos olyan élményt szerzett, melyek tapasztalattá sűrűsödve döntően befolyásolják sorsa további alakulását. Neurobiológiai kutatások eredményei is igazolják, hogy az emberi működést az egész életre kihatóan formálja az anyaméhben töltött időszak: egészségi állapotunk, magatartásunk, reakcióink gyökereit a magzatot érő hatások "programozzák".
A születés során a magzat emberré válik, ez életünk első nagy normatív krízise. Ahogy ezt a magzat átéli, az olyan mintázattá válik, amelyet később más helyzetekben is alkalmazni fog. A születés során elszenvedett traumáknak ezért jelentős hatásuk van a személyiség és az életút alakulására, alapvető zavarokat okozhatnak a fejlődésben, az életvezetésben, a kapcsolatokban.
Az anyaméhben, valamint a születés során megtapasztalt kellemetlen vagy fájdalmas élmények egyaránt feldolgozást igényelnek, hogy a magzati programozás hatásait felülírva másféle, az életet jobban szolgáló megoldásokra legyünk képesek. Ezen az úton minden nappal ránk köszönthet az újjászületés szabadsága.
Orosz Katalin: Klinikai szakpszichológus, terapeuta. A transzperszonális pszichológia irányzatának egyik legnevesebb hazai képviselője. Mivel terápiás munkája során számos alkalommal tapasztalta meg a születés és a magzati kor traumatikus eseményeinek érzelmi akadályozó hatását, kialakította saját módszertanát a születési élmény pszichoterápiás feldolgozására. A szakmai vezetésével létrehozott Perinatus Alapítvány a magzati lét, a várandósság és a szülés-születés pszichológiai hatásait kutatja, és a témában önismereti csoportokat szervez.
Dr. S. Nagy Zita, PhD: Általános neuropszichológus, egyetemi adjunktus. Az ELTE Pszichológiai Intézetében kutatja és tanítja a perinatális időszak személyiségfejlődést meghatározó jellegzetességeit. Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben végzett neuropszichológiai terápiás munkája során tíz éve kíséri agykárosodást szenvedett emberek "újjászületésének" folyamatát. A Perinatus Alapítványnál felnőtt egyéni terápiákat tart, önismereti csoportokat vezet, és asszisztensként segíti a Születni-Újjászületni pszichoterápiás csoport munkáját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sorsformáló 9+1 hónap ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sorsformáló 9+1 hónap ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  263
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  358 gr
  ISBN:
  9786155281518
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710769 / 1171961  TAGS:
  Online A sorsformáló 9+1 hónap ebook, könyvet A sorsformáló 9+1 hónap FB2, Download A sorsformáló 9+1 hónap PDF , Download A sorsformáló 9+1 hónap MOBI, Online A sorsformáló 9+1 hónap könyvet, ingyenes letöltések A sorsformáló 9+1 hónap IPhone, Online könyvet A sorsformáló 9+1 hónap PDF, ingyenes A sorsformáló 9+1 hónap DJVU, ingyenes letöltések A sorsformáló 9+1 hónap TXT, letöltések A sorsformáló 9+1 hónap RTF, Online A sorsformáló 9+1 hónap FB2 , e-könyvet A sorsformáló 9+1 hónap letöltések TXT, ingyenes A sorsformáló 9+1 hónap letöltések könyvet, e-könyvet A sorsformáló 9+1 hónap download MOBI, letöltések A sorsformáló 9+1 hónap IPad, olvas A sorsformáló 9+1 hónap MOBI, olvas A sorsformáló 9+1 hónap DOC, ingyenes A sorsformáló 9+1 hónap AWZ, Download e-könyvet A sorsformáló 9+1 hónap iPad , ingyenes A sorsformáló 9+1 hónap DJVU, Download A sorsformáló 9+1 hónap e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sorsformáló 9+1 hónap DVD, olvas A sorsformáló 9+1 hónap TXT, Book A sorsformáló 9+1 hónap letöltések DJVU, A sorsformáló 9+1 hónap letöltések könyvet ingyenes, A sorsformáló 9+1 hónap letöltések könyvet pdf ingyenes, A sorsformáló 9+1 hónap pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sorsformáló 9+1 hónap pdf ingyenes, A sorsformáló 9+1 hónap letöltések könyvet epub ingyenes, A sorsformáló 9+1 hónap ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply