A sötét mélyben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv alapján film készül The 33 címmel, amelyet a 2015. augusztus 6-i chilei bemutató után Amerikában november 13-án mutatnak be.

Amikor a chilei Copiapó melletti bánya beomlott 2010 augusztusában, 33 bányászt temetett maga alá 69 napra. Az egész világ figyelemmel kísérte a felszínen zajló történéseket, a mentési próbálkozásokat, egy emberként izgultunk a bent rekedtekért és kétségbeesett családtagjaikért. A földfelszín alatt ragadt bányászok életét, tapasztalatait, elkeseredettségét és bizakodását, gondolatait és reményeit azonban nem ismertük egészen idáig.
Még amikor a sziklák alatt voltak elrekesztve, megegyeztek, hogy ha valami csoda folytán bármelyikük is megmenekül, csak együtt fogják megosztani, hogy mi történt velük. A Pulitzer-díjas Héctor Tobaré lett a kiváltságos lehetőség, hogy meghallgassa és elmesélje a történetüket.
A végeredmény, vagyis ez a könyv újságírói mestermű: érzelmileg telített, időnként sokkoló erejű beszámoló a katasztrófáról és annak hatásairól. Kísértetiesen élővé, szinte tapinthatóvá teszi a sziklába zártság élményét, a rémséget, amit az ember akkor érez, amikor lassan felemészti az éhség, és azokat a spirituális és misztikus élményeket, amelyek egy ilyen helyzet és egy ilyen veszélyes munka velejárói. Az utolsó fejezetek pedig feltárják, hogyan változott meg végérvényesen a katasztrófában érintett minden egyes ember élete.

Héctor Tobar Los Angeles-i újságíró, négy könyv szerzője. Elsősorban Latin-Amerika és az USA viszonya, illetve annak alakulása foglalkoztatja. 1992-ben kapta a Pulitzer-díjat egy csoport tagjaként, amelyik a Los Angeles-i zavargásokról tudósított a Los Angeles Times számára. Jelenleg újságírás és kommunikáció szakon tanít az oregoni egyetemen.

A föld alatt a bányászok szívszorító megpróbáltatásai, a felszínen pedig a családtagok és a mentőcsapat erőfeszítései és nehézségei a kettő összefűzése adja Tobar mesteri beszámolóját az elzártságról és a sóvárgásról, majd a minden nehézségen diadalt arató győzelemről. Feszültséggel teli és gyengéd pillanatok váltják egymást az emberek életében, s egy olyan történet bontakozik ki előttünk, amely a kalandregényekkel is simán fölvehetné a versenyt. Scott Wallace, The Los Angeles Times

Díjak, jelölések:
1992 Pulitzer-díj
The New York Times bestseller
National Book Critics Circle-díj döntőse
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sötét mélyben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sötét mélyben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Újszerű
  Méret:
  13.5 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  448
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  ISBN:
  9786155584183
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:


  TAGS:
  Online A sötét mélyben ebook, könyvet A sötét mélyben FB2, Download A sötét mélyben PDF , Download A sötét mélyben MOBI, Online A sötét mélyben könyvet, ingyenes letöltések A sötét mélyben IPhone, Online könyvet A sötét mélyben PDF, ingyenes A sötét mélyben DJVU, ingyenes letöltések A sötét mélyben TXT, letöltések A sötét mélyben RTF, Online A sötét mélyben FB2 , e-könyvet A sötét mélyben letöltések TXT, ingyenes A sötét mélyben letöltések könyvet, e-könyvet A sötét mélyben download MOBI, letöltések A sötét mélyben IPad, olvas A sötét mélyben MOBI, olvas A sötét mélyben DOC, ingyenes A sötét mélyben AWZ, Download e-könyvet A sötét mélyben iPad , ingyenes A sötét mélyben DJVU, Download A sötét mélyben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sötét mélyben DVD, olvas A sötét mélyben TXT, Book A sötét mélyben letöltések DJVU, A sötét mélyben letöltések könyvet ingyenes, A sötét mélyben letöltések könyvet pdf ingyenes, A sötét mélyben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sötét mélyben pdf ingyenes, A sötét mélyben letöltések könyvet epub ingyenes, A sötét mélyben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply