A spirituális gyermek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A spirituális gyermek-ben Lisa Miller pszichológus a lélekgyógyászat egyik forradalmian új területét mutatja be: a spiritualitás erejének tudományos alapjait. Az egészség és a spiritualitás bizonyított összefüggéseinek vizsgálatán keresztül rámutat arra, hogy azok a gyermekek, akiknek életében a spiritualitás pozitív, központi tényező:
40%-kal kisebb valószínűséggel lesznek kábítószerfogyasztók és -függők;
60%-kal kisebb valószínűséggel szenvednek majd kamaszkori depresszióban;
80%-kal kisebb valószínűséggel keverednek kockázatos, védekezés nélküli szexuális kalandokba; lényegesen jobb a testi-lelki egészségi állapotuk; tanulmányi téren sikeresebbek, és az életüket is célokkal telibbnek, tartalmasabbnak érzik.
A legújabb kutatások mellett – klinikai pszichológusként szerzett tapasztalataira építve – Lisa Miller személyes történetekkel illusztrálja, milyen felbecsülhetetlen értékkel bír a spiritualitás a gyermekek testi-lelki-szellemi egészsége szempontjából. Emellett gyakorlati tanácsokkal szolgál a szülőknek arra, hogyan ösztönözhetik gyermekeik egészséges lelki fejlődését, és hogyan biztosíthatják saját lelki egészségüket is.
Gondolatébresztő, vitára ösztönző könyvében Miller doktornő a gyermeknevelés új, úttörő szemléletét vázolja fel számunkra.

A szerzőről
DR. LISA MILLER pedagógus, a pszichológia professzora, a Columbia Egyetem Tanárképző Főiskoláján működő Klinikai Pszichológia Program, valamint a Spirituality Mind Body Institute vezetője. Tanulmányai olyan rangos szaklapokban jelentek meg, mint a JAMA-Psychiatry, az American Journal of Psychiatry vagy a Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry. Pszichológus szakértőként gyakran szerepel a CNN, a Fox News, az MSNBC és a Weekend Today műsoraiban. Férjével és három gyermekükkel Connecticutban él.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A spirituális gyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A spirituális gyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  407
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  780 gr
  ISBN:
  9786158013567
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679924 / 1156222
  Fordító:


  TAGS:
  Online A spirituális gyermek ebook, könyvet A spirituális gyermek FB2, Download A spirituális gyermek PDF , Download A spirituális gyermek MOBI, Online A spirituális gyermek könyvet, ingyenes letöltések A spirituális gyermek IPhone, Online könyvet A spirituális gyermek PDF, ingyenes A spirituális gyermek DJVU, ingyenes letöltések A spirituális gyermek TXT, letöltések A spirituális gyermek RTF, Online A spirituális gyermek FB2 , e-könyvet A spirituális gyermek letöltések TXT, ingyenes A spirituális gyermek letöltések könyvet, e-könyvet A spirituális gyermek download MOBI, letöltések A spirituális gyermek IPad, olvas A spirituális gyermek MOBI, olvas A spirituális gyermek DOC, ingyenes A spirituális gyermek AWZ, Download e-könyvet A spirituális gyermek iPad , ingyenes A spirituális gyermek DJVU, Download A spirituális gyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A spirituális gyermek DVD, olvas A spirituális gyermek TXT, Book A spirituális gyermek letöltések DJVU, A spirituális gyermek letöltések könyvet ingyenes, A spirituális gyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, A spirituális gyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A spirituális gyermek pdf ingyenes, A spirituális gyermek letöltések könyvet epub ingyenes, A spirituális gyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply