A sport letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sport. Igy írják angolul, franciául, magyarul s ejtik az angolok szpót-nak az ó és t között egy elmosódó félhangzóval, a franciák szpor-nak hosszú, nyilt o-val, a magyarok meg s-sel kezdve mind az öt hangját kimondják. Maga a szó angol. Nézzünk csak egy kicsit utána, mit is jelent voltaképpen. A szótár azt mondja, hogy the sport jelenthet időtöltés-t, szórakozás-t, mulatság-ot, testedzés-t, testgyakorlat-ot, sport-ot, gúny-t, játék-ot. A "vidámság" annyira benne van ennek a szónak alapértelmében, hogy a komor-t az angol sportless-nek, azaz sporttalannak nevezi. Menjünk csak tovább: honnan származik maga az angol sport szó. A közép-angol desport, disport szóbólé, amelynek anyja az ó-francia desport főnév és nagynénje a desporter ige. Tovább már nem mehetünk vissza. A szótározott, irodalmi latinban már nincs ilyen vagy ehhez hasonló szó. Meg kell állapodnunk az ó-francia desporter szónál, amelyet annyi társával a franciául beszélő normannok vittek át angol földre Hódító Vilmos zászlai alatt a XI. században.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sport ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sport ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  VÁSZONKÖTÉS
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1941 körül
  Árukód:
  6107912 / 5107504
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A sport ebook, könyvet A sport FB2, Download A sport PDF , Download A sport MOBI, Online A sport könyvet, ingyenes letöltések A sport IPhone, Online könyvet A sport PDF, ingyenes A sport DJVU, ingyenes letöltések A sport TXT, letöltések A sport RTF, Online A sport FB2 , e-könyvet A sport letöltések TXT, ingyenes A sport letöltések könyvet, e-könyvet A sport download MOBI, letöltések A sport IPad, olvas A sport MOBI, olvas A sport DOC, ingyenes A sport AWZ, Download e-könyvet A sport iPad , ingyenes A sport DJVU, Download A sport e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sport DVD, olvas A sport TXT, Book A sport letöltések DJVU, A sport letöltések könyvet ingyenes, A sport letöltések könyvet pdf ingyenes, A sport pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sport pdf ingyenes, A sport letöltések könyvet epub ingyenes, A sport ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply