A stressz napos oldala letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Már megint stresszes vagyok! Az egészségem is rá fog menni erre! halljuk oly sokszor manapság. De vajon a stressz tényleg csak kellemetlen és káros lehet?
Kelly McGonigal könyve új, meglepő megvilágításba helyezi a stressz jelenségét, rámutatva, hogy a stressz az emberi élet természetes része, sőt kéz a kézben jár terveink megvalósításával, céljaink elérésével. Lehet problémák forrása, de sokat nyerünk azzal, ha ellenség helyett barátra lelünk benne, mert olyan, velünk született erőforrás birtokába juthatunk, amely kiapadhatatlan muníciót ad testi-lelki egészségünkhöz és a kihívásokkal való megküzdéshez. A könyvet olvasva megismerjük a témával kapcsolatos új, szemléletformáló tudományos eredményeket, miközben felemelő emberi történetek tárulnak fel előttünk, és új stresszkezelési stratégiákat is elsajátíthatunk. Bepillantást nyerünk abba, hogy a stressz még kapcsolataink elmélyítésében és életeseményeink mélyebb összefüggéseinek megértésében is segítségünkre lehet.
A stressz napos oldala nem a stressztől való megszabadulás, hanem a stresszel való helyes bánásmód útmutatója. Többé nem kell a stressz miatt stresszelnünk!

Egy gyakorlati útmutatót tartanak most a kezükben, amelynek segítségével jobban együtt tudnak majd élni a stresszel. Ha összebarátkoznak vele, ügyesebben szembe tudnak majd nézni a kihívásokkal. Jobban fel tudják használni a stresszben rejlő energiát anélkül, hogy kiégéshez vezetne. Segíthet elszigetelődés helyett társas kapcsolatokká alakítani a feszült élményeket. És végül: segíthet abban is, hogy értelmet találjanak a szenvedésben. /részlet a könyvből/"
A Könyv Magyarul!


Letöltések A stressz napos oldala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A stressz napos oldala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  263
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  372 gr
  ISBN:
  9789639718869
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681555 / 1156996
  Fordító:


  TAGS:
  Online A stressz napos oldala ebook, könyvet A stressz napos oldala FB2, Download A stressz napos oldala PDF , Download A stressz napos oldala MOBI, Online A stressz napos oldala könyvet, ingyenes letöltések A stressz napos oldala IPhone, Online könyvet A stressz napos oldala PDF, ingyenes A stressz napos oldala DJVU, ingyenes letöltések A stressz napos oldala TXT, letöltések A stressz napos oldala RTF, Online A stressz napos oldala FB2 , e-könyvet A stressz napos oldala letöltések TXT, ingyenes A stressz napos oldala letöltések könyvet, e-könyvet A stressz napos oldala download MOBI, letöltések A stressz napos oldala IPad, olvas A stressz napos oldala MOBI, olvas A stressz napos oldala DOC, ingyenes A stressz napos oldala AWZ, Download e-könyvet A stressz napos oldala iPad , ingyenes A stressz napos oldala DJVU, Download A stressz napos oldala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A stressz napos oldala DVD, olvas A stressz napos oldala TXT, Book A stressz napos oldala letöltések DJVU, A stressz napos oldala letöltések könyvet ingyenes, A stressz napos oldala letöltések könyvet pdf ingyenes, A stressz napos oldala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A stressz napos oldala pdf ingyenes, A stressz napos oldala letöltések könyvet epub ingyenes, A stressz napos oldala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply