A szabadkőművesség filozófiája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szabadkőművességnek sok nagyszerű tudósa volt, akik annak szentelték idejüket és tehetségüket, hogy filozófiai magyarázatot adjanak a szabadkőművesség karaktereinek, szimbólumai jelentésének és a testvériség vallási nézőpontjának úgy mint: Albert Pike, Robert Freke Gould, Fort Newton, Albert Gallatin Mackey és W L. Wilmshurst. Walter Leslie Wilmshurst (1867-1939) gyakorlati tudással és a világvallásainak mély megértésével rendelkezett. A Szabadkőművesség filozófiája című műve feltárja a modern szabadkőművesség valódi célját, és tisztán alátámasztja annak igaz tanításait és azok gyakorlását, beleértve rituáléinak ezoterikus jelentését.
A szabadkőművesség három tantételen alapszik: testvéri szeretet, hit és igazság. Éveken keresztül a testvéri szeretet és a hit olyan nagy hangsúlyt kapott, hogy a szabadkőművesség annak veszélyébe került, hogy elsődlegesen szociális és jótékonysági szervezetté váljon. Az igazság a legnehezebben felismerhető, ezért a legnehezebben elérhető tantétel, amit sokáig mellőztek. Wilmshurst óvatosan helyezi elképzeléseit arra a talapzatra, amin téziseit felépíti, miszerint a szabadkőművesség alfája és omegája nem a rituálék ismétlődésében, sem a titkok megőrzésében, hanem a testvérek újjászületésében van.
Ez a könyv arra kéri az olvasót, hogy tanuljon és többet lásson a szabadkőművességben, mint egy szűk látókörű rendszert, ami megköveteli az elemi moralitást, és beteljesíti a felületes és jelentéktelen rítusait, valamint a szociális élet kellemes velejáróját szolgálja. A szellemi tan hatalmasabb rendszere magába foglalja a rituálékat, melyet viszont túlságosan kihangsúlyoz.
A szabadkőművesség jelentése egy olyan látószögben íródott, mely célját elérve a testvériség mélyebb megértéséhez vezet. A szabadkőművesség testvérisége ideáljainak van egy széles körű kérése, mely az emberek legjobb ösztöneihez szól, és amely által a szabadkőművesség a világ egyik legnagyobb szociális intézményévé vált.
A Vízöntő új korszakában, amikor sok egyén és csoport sokféle módon a Misztériumok végső visszaállításáért dolgozik, növekvő számú egyén kezdi felismerni azt, hogy a szabadkőművesség ezen cél elérésének az eszközévé válhat. Ez a könyv egy tanult és megbecsült testvérünk komoly erőfeszítését mutatja, aki a szabadkőművesség tényére elegáns és néha mély nyelvezettel világít rá. Azok, akik hozzá hasonlóan látják a dolgokat, élvezzék ezt a boldogságot.
Ezen könyv értéke abban rejlik, hogy egy olyan személy írta, aki példát állított a Szabadkőműves Páholy minden mestere elé. Lelke bölcsességgel, erővel és szépséggel volt tele. Ezeken a lapokon azok fülébe suttogja a jelszót, akik még mindig a kapunál toporognak, lehetővé téve számunkra, hogy belső termeinkbe lépjenek, hogy az igazi beavatáshoz csatlakozzanak és megoszthassák azon tapasztalataikat, amik most még mindannyiunk előtt le vannak fátyolozva, a testvérek egy maroknyi csoportját kivéve.
Dr. Allan BoudreauA Könyv Magyarul!


Letöltések A szabadkőművesség filozófiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szabadkőművesség filozófiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  138
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789639231757
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2082853 / 1008347
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A szabadkőművesség filozófiája ebook, könyvet A szabadkőművesség filozófiája FB2, Download A szabadkőművesség filozófiája PDF , Download A szabadkőművesség filozófiája MOBI, Online A szabadkőművesség filozófiája könyvet, ingyenes letöltések A szabadkőművesség filozófiája IPhone, Online könyvet A szabadkőművesség filozófiája PDF, ingyenes A szabadkőművesség filozófiája DJVU, ingyenes letöltések A szabadkőművesség filozófiája TXT, letöltések A szabadkőművesség filozófiája RTF, Online A szabadkőművesség filozófiája FB2 , e-könyvet A szabadkőművesség filozófiája letöltések TXT, ingyenes A szabadkőművesség filozófiája letöltések könyvet, e-könyvet A szabadkőművesség filozófiája download MOBI, letöltések A szabadkőművesség filozófiája IPad, olvas A szabadkőművesség filozófiája MOBI, olvas A szabadkőművesség filozófiája DOC, ingyenes A szabadkőművesség filozófiája AWZ, Download e-könyvet A szabadkőművesség filozófiája iPad , ingyenes A szabadkőművesség filozófiája DJVU, Download A szabadkőművesség filozófiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szabadkőművesség filozófiája DVD, olvas A szabadkőművesség filozófiája TXT, Book A szabadkőművesség filozófiája letöltések DJVU, A szabadkőművesség filozófiája letöltések könyvet ingyenes, A szabadkőművesség filozófiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A szabadkőművesség filozófiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szabadkőművesség filozófiája pdf ingyenes, A szabadkőművesség filozófiája letöltések könyvet epub ingyenes, A szabadkőművesség filozófiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply