A szállító zászlóalj letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


London 2015. 07.18. hajnali egy óra.

Először futni tanítanak meg. Ez mindennek az alapja minden hadseregben szerte a világon. Megtanulsz futni, megtanulod bírni. Hegynek fel-le. Futsz erdőben, tó- és folyóparton, futsz sportpályán. Együtt a szakasszal, és amikor valaki nem bírja és lemarad, nyomod a fekvőtámaszt. Majd ha megérkezett, újra futsz.

Ha már tudsz futni, van mire építeni a többit. Megtanítanak, hogy bánj a fegyverrel, hogyan élesítsd a gránátot, vezess harcjárművet és telepíts műszaki akadályt.

De arra nem tanítanak meg, hogy amikor évekkel később a háború után, emlékeidtől verejtékben úszva egyedül ébredsz jéghideg ágyadban, azt hogyan dolgozd fel. Amikor olyan sötét az éj hajnali háromkor, hogy még az utcáról beszűrődő lámpa fénye se hoz világosságot, amikor már rég kialudt az a mécses, amit a halott bajtársaid emlékére gyújtasz minden este. Akkor hiába tanítottak meg futni.

Amikor arra ébredsz, hogy skorpiók vannak az ágyadban, és hallod az ellenség suttogását, mintha csak méterekre lennének tőled a lövészárokban. Amikor minden olyan csendes, hogy már mar ez a hangtalanság. Akkor már nincs hova futnod.

Évek után rádöbbensz, hogy meg kell állnod és szembenézned a múltaddal. Mindennel, amit tettél, vagy nem tettél.
Én, mintha gyóntam volna, megírtam ezt a könyvet. Elszámoltam magammal, mert megtanultam egy fontos dolgot: a lelkedért csak te felelsz!

Ezt senkinek se tanították meg. Erre nekünk kellett rájönnünk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szállító zászlóalj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szállító zászlóalj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  294 gr
  ISBN:
  9786155252914
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2640740 / 1150290  TAGS:
  Online A szállító zászlóalj ebook, könyvet A szállító zászlóalj FB2, Download A szállító zászlóalj PDF , Download A szállító zászlóalj MOBI, Online A szállító zászlóalj könyvet, ingyenes letöltések A szállító zászlóalj IPhone, Online könyvet A szállító zászlóalj PDF, ingyenes A szállító zászlóalj DJVU, ingyenes letöltések A szállító zászlóalj TXT, letöltések A szállító zászlóalj RTF, Online A szállító zászlóalj FB2 , e-könyvet A szállító zászlóalj letöltések TXT, ingyenes A szállító zászlóalj letöltések könyvet, e-könyvet A szállító zászlóalj download MOBI, letöltések A szállító zászlóalj IPad, olvas A szállító zászlóalj MOBI, olvas A szállító zászlóalj DOC, ingyenes A szállító zászlóalj AWZ, Download e-könyvet A szállító zászlóalj iPad , ingyenes A szállító zászlóalj DJVU, Download A szállító zászlóalj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szállító zászlóalj DVD, olvas A szállító zászlóalj TXT, Book A szállító zászlóalj letöltések DJVU, A szállító zászlóalj letöltések könyvet ingyenes, A szállító zászlóalj letöltések könyvet pdf ingyenes, A szállító zászlóalj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szállító zászlóalj pdf ingyenes, A szállító zászlóalj letöltések könyvet epub ingyenes, A szállító zászlóalj ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply