A számvitel alapjai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A  kötet a Budapesti Gazdasági Főiskola alaptankönyv-sorozatának tagja, de egyben szakkönyv is, amelyet sikerrel használhatnak számviteli ismereteik megalapozásához az OKJ-s szakképzések megszerzéséhez előírt számvitelvizsgára, a mérlegképes könyvelői szakvizsgára készülők és mindazok, akik az üzleti életben kívánnak boldogulni.


A könyv a számvitel alapfogalmainak tisztázása után megismertet a könyvvezetés, a számlasoros és az idősoros elszámolás gyakorlatával, valamint a számviteli beszámolók felépítésével, tételeik tartalmával. Betekintést nyújt a számvitel nemzetközi és hazai szabályozásába, valamint a könyvviteli szolgáltatás, a könyvvizsgálat folyamatába is.


A tankönyv anyagát egy feladatgyűjtemény, valamint egy példatár teszi teljessé.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A számvitel alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A számvitel alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  388
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  680 gr
  ISBN:
  9789633948217
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2122800 / 1020974  TAGS:
  Online A számvitel alapjai ebook, könyvet A számvitel alapjai FB2, Download A számvitel alapjai PDF , Download A számvitel alapjai MOBI, Online A számvitel alapjai könyvet, ingyenes letöltések A számvitel alapjai IPhone, Online könyvet A számvitel alapjai PDF, ingyenes A számvitel alapjai DJVU, ingyenes letöltések A számvitel alapjai TXT, letöltések A számvitel alapjai RTF, Online A számvitel alapjai FB2 , e-könyvet A számvitel alapjai letöltések TXT, ingyenes A számvitel alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A számvitel alapjai download MOBI, letöltések A számvitel alapjai IPad, olvas A számvitel alapjai MOBI, olvas A számvitel alapjai DOC, ingyenes A számvitel alapjai AWZ, Download e-könyvet A számvitel alapjai iPad , ingyenes A számvitel alapjai DJVU, Download A számvitel alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A számvitel alapjai DVD, olvas A számvitel alapjai TXT, Book A számvitel alapjai letöltések DJVU, A számvitel alapjai letöltések könyvet ingyenes, A számvitel alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A számvitel alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A számvitel alapjai pdf ingyenes, A számvitel alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A számvitel alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply