A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért érdemes megvásárolnia kiadványunkat?
Mert megkönnyíti a munkáját, gyakorlatias, könnyen használtató, alapos, megbízható és presztízsértékkel bír.
Mindezt persze állítani könnyű, de mi érvekkel is alá tudjuk támasztani:
A kiadvány egy alapozó fejezetet követően egy cég életútján keresztül, a gazdasági eseményekhez kapcsolódóan részletezi az év közbeni és év végi számviteli teendőket, az elszámolásokat, a leltározást, a beszámoló-készítést, annak elemzését, jóváhagyását, könyvvizsgálatát és közzétételét. Az egyes gazdasági eseményekkel kapcsolatban kitér az eseménnyel összefüggő dokumentumokra, feladatokra, felelősségi körökre és határidőkre.
Könnyen áttekinthető, azonos felépítésű szerkezet minden eseménynél.
A tudnivalókat, az összefüggéseket és ezek alkalmazását a gyakorlatban általános és egyedi eseteken keresztül mutatja be.
A kiadvány foglalkozik olyan speciális esetekkel is, mint például az átalakulás, az áttérés egyik devizanemről a másikra, az adóváltás, az áttérés eváról társasági adózásra, vagy éppen az üzleti év fordulónapjának megváltoztatása.
Egy-egy témakör kapcsán tippeket adnak a szerzők, amelyek a jogszabályok kreatív alkalmazását, egy-egy feladat alternatív megoldását segítik elő.
A mű ismerteti azokat a helyzeteket is, amikor a vállalkozónak vagy menedzsernek a számvitelt és az ügyvitelszervezést érintő döntést kell hoznia, mégpedig a lehetséges döntési alternatívák bemutatásával.
A könnyebb érthetőség kedvéért ábrák, példák, összefoglaló táblázatok szemléltetik a leírtakat.
Indexszámos kiadás, amely lehetővé teszi az évek közti gyors összehasonlítást, és a tárgymutató tárgyszavai szerinti keresést is megkönnyíti.
2013. január 1-től bevezették a mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámolót. E beszámolási formát választók ugyan a számviteli törvény hatálya alá tartoznak, de beszámolójukat a 398/2012. (XII. 20.) Korm. rendelet előírásai szerint készítik el. A mikrogazdálkodói beszámolót vélhetően sokan választják majd, ezért a könyvben kitérünk a beszámolókészítési sajátosságaikra is a számviteli törvény szabályainak tárgyalásával párhuzamosan, valamint egy önálló, csak a mikrogazdálkodókra vonatkozó fejezetben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1260
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  1260 gr
  ISBN:
  9789632952895
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236909 / 1091700  TAGS:
  Online A számvitel nagy kézikönyve 2013 ebook, könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 FB2, Download A számvitel nagy kézikönyve 2013 PDF , Download A számvitel nagy kézikönyve 2013 MOBI, Online A számvitel nagy kézikönyve 2013 könyvet, ingyenes letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 IPhone, Online könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 PDF, ingyenes A számvitel nagy kézikönyve 2013 DJVU, ingyenes letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 TXT, letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 RTF, Online A számvitel nagy kézikönyve 2013 FB2 , e-könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések TXT, ingyenes A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet, e-könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 download MOBI, letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 IPad, olvas A számvitel nagy kézikönyve 2013 MOBI, olvas A számvitel nagy kézikönyve 2013 DOC, ingyenes A számvitel nagy kézikönyve 2013 AWZ, Download e-könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 iPad , ingyenes A számvitel nagy kézikönyve 2013 DJVU, Download A számvitel nagy kézikönyve 2013 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A számvitel nagy kézikönyve 2013 DVD, olvas A számvitel nagy kézikönyve 2013 TXT, Book A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések DJVU, A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet ingyenes, A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet pdf ingyenes, A számvitel nagy kézikönyve 2013 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A számvitel nagy kézikönyve 2013 pdf ingyenes, A számvitel nagy kézikönyve 2013 letöltések könyvet epub ingyenes, A számvitel nagy kézikönyve 2013 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply