A szél árnyéka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vannak dolgok, amiket csak sötétben látunk igazán. És csak akkor, ha már kellőképpen fogékonyak vagyunk. Daniel Sempere tízéves, amikor antikvárius apja egy hajnalon elviszi egy titokzatos barcelonai könyvtárba, az Elfeledett Könyvek Temetőjébe. Ebben a Temetőben olyan művek nyugosznak, amelyek egy-egy könyvtár vagy könyvesbolt bezárásával elárvultak. Daniel a beavatási szertartás során örökbe fogad egy könyvet Julián Carax A szél árnyéka című művét , és azzal megpecsételődik a sorsa mind a kötetnek, mind a fiúnak.

Romantikus újromantikus regény elátkozott, megtagadott könyvekről, az egyetlen szerelemről, igaz barátságról, feneketlen gyűlöletről és véres bosszúról. Olyan fájdalmasan szép, olyan félelmetes és fordulatos, amilyen egy többgenerációs családtörténetbe oltott kísértet- és detektívhistória csak lehet.

A függelékben olvasható Tűzrózsa című novella nyomtatott formában mindeddig nem jelent meg. Az Elfeledett Könyvek Temetője trilógia eredetét beszéli el.
A trilógia további részei: Angyali játszma, A mennyország fogságában.

Carlos Ruiz Zafón (1964) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, rendkívül népszerű spanyol író. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szél árnyéka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szél árnyéka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  619
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  622 gr
  ISBN:
  9789634052357
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2643645 / 1150785
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szél árnyéka ebook, könyvet A szél árnyéka FB2, Download A szél árnyéka PDF , Download A szél árnyéka MOBI, Online A szél árnyéka könyvet, ingyenes letöltések A szél árnyéka IPhone, Online könyvet A szél árnyéka PDF, ingyenes A szél árnyéka DJVU, ingyenes letöltések A szél árnyéka TXT, letöltések A szél árnyéka RTF, Online A szél árnyéka FB2 , e-könyvet A szél árnyéka letöltések TXT, ingyenes A szél árnyéka letöltések könyvet, e-könyvet A szél árnyéka download MOBI, letöltések A szél árnyéka IPad, olvas A szél árnyéka MOBI, olvas A szél árnyéka DOC, ingyenes A szél árnyéka AWZ, Download e-könyvet A szél árnyéka iPad , ingyenes A szél árnyéka DJVU, Download A szél árnyéka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szél árnyéka DVD, olvas A szél árnyéka TXT, Book A szél árnyéka letöltések DJVU, A szél árnyéka letöltések könyvet ingyenes, A szél árnyéka letöltések könyvet pdf ingyenes, A szél árnyéka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szél árnyéka pdf ingyenes, A szél árnyéka letöltések könyvet epub ingyenes, A szél árnyéka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply