A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szemantikus világháló (Semantic Web) a számítástudomány egy új kutatási-fejlesztési területe, amelynek célja, hogy a világhálón található temérdek információ elérését egyszerűbbé, pontosabbá,
kényelmesebbé tegye. Az irányzatjelszava: a számítógépek ne csak olvassák, hanem „értsék” is a weblapok tartalmát. Az automatikus értelmezéshez a gép által feldolgozható metainformációkra van
szükség, valamint olyan fogaJmi rendszerekre, ún. ontológiákra, amelyek automatikus osztályozást tesznek lehetővé. Ezek az új technológiák egyre nagyobb szerepet kapnak a számítástechnika mindennapi gyakorlatában is, például a vállalati adat- és tudásbázisok kezelésében.
A könyv három nagy részre oszlik amelyek a szemantikus világhálót, az ontológiai rendszereket, valamint ezek alkalmazási lehetőségeit mutatják be. A mű elsősorban a témában tartott főiskolai és egyetemi előadások tankönyve, de számot tarthat mindazok érdeklődésére, akik keresőrendszerekkel, tudásreprezentációs formalizmussal, leíró logikákkal, logikai programozással és ezek alkalmazásával foglalkoznak.
A könyv szerzői évek óta oktatnak logikai programozással és a szemantikus világhálóval kapcsolatos tárgyakat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  502
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  840 gr
  ISBN:
  9789639548480
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2092836 / 1011663
  Formátum:


  TAGS:
  Online A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata ebook, könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata FB2, Download A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata PDF , Download A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata MOBI, Online A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata könyvet, ingyenes letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata IPhone, Online könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata PDF, ingyenes A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata DJVU, ingyenes letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata TXT, letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata RTF, Online A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata FB2 , e-könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések TXT, ingyenes A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések könyvet, e-könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata download MOBI, letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata IPad, olvas A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata MOBI, olvas A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata DOC, ingyenes A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata AWZ, Download e-könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata iPad , ingyenes A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata DJVU, Download A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata DVD, olvas A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata TXT, Book A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések DJVU, A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések könyvet ingyenes, A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések könyvet pdf ingyenes, A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata pdf ingyenes, A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata letöltések könyvet epub ingyenes, A szemantikus világháló elmélete és gyakorlata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply