A szent, a szörfös, a vezető letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Lenyűgöző történet arról, hogyan élheted meg szíved valódi vágyait

"Engedd el a kétségeidet, és gyermeki kíváncsisággal vágj neki a felfedezésnek, tudva, hogy új emberként érsz majd az út végére, vagyis, ha pontosabb akarok lenni, sokkal inkább az az ember leszel, aki vagy, és akinek teremttettél."

Látszatra Jack Valentine-nak mindene megvolt. Reklámszakemberként remek fizetést kapott, és jól is állt neki ez a szerep. Modern lakásba járt haza, szuper barátokkal találkozott esténként, és menő autót vezetett. Legalábbis egy zavaros hétfő reggelig, amikor belecsapódott egy furgon oldalról, ő pedig a kórházban kötött ki súlyos sérülésekkel.
Persze minden okkal történik, és Jack útja is felfedi magát, amikor megjelenik az ősz hajú, súlyos beteg férfi a kórházi szobájában. Az idős úr, Cal, elmondja az élete történetét, amely nagyon is hasonlít Jack addigi sorsára. A mese anyagi javakról szól, de a közepén óriási űr tátong. Cal végül a filozófia segítségével talált megváltásra (vagyis a bölcsesség szeretetével), most pedig felajánlja Jacknek, hogy elmondja neki a választ a Végső Kérdésekre, amelyekkel mindannyian szembe kerülünk: "Bölcsen éltem? Jól szerettem? Jól szolgáltam másokat?"
Jack három repülőjegyet kap Caltől, valamint egy térképet, amelyen egy piros X jelöli a célállomásokat. Lehetősége nyílik három kiváló mesterrel találkoznia, akiknek a bölcsessége megválaszolja mindhárom kérdést. Pontosan ugyanúgy, ahogy egykor maga Cal is megkapta a választ. Jack először Rómába repül, ahol a Szenttel találkozik. Ezután elutazik Hawaiira, ahol megismeri a Szörföst, végül pedig New Yorkba indul, ahol a Vezető várja.
Az út során megtanulja a belső munka fontosságát, felfedezi, hogy rossz tulajdonságaink segítségével jobb önmagunkhoz érhetünk el, és felfedezi, hogy ha mindent meg akarunk érteni az elménkkel, nem hallhatjuk szívünk bölcs suttogását. Csatlakozz Jackhez útja során, és válj te is azzá az emberré, aki valójában vagy!

Ha készen állsz rá, hogy a legjobb életedet éld, olvasd el ezt a rendkívüli könyvet!
– Richard Carlson, PhD, a Ne csinálj a bolhából elefántot, hiszen csak bolhák léteznek című bestseller szerzője

Egy újabb elképesztő könyv Robin Sharmától, amitől biztosan megváltozik az életed.
– Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek című könyvsorozat szerzője és Az egyperces milliomos című bestseller társszerzője

Ennek a lenyűgöző könyvnek a lapjain egy erőteljes, ám megvalósítható folyamatot fogsz megismerni, amelynek a segítségével újraalkothatod az életedet, és visszatalálhatsz a legjobb énedhez. A lebilincselő és szívhez szóló történetként megírt A szent, a szörfös és a vezető mély bölcsességet és gyakorlati tanácsokat ötvöz, amelyek segítenek felfedezni a végzeted, megmutatják, hogyan élhetsz hiteles emberként, és hogyan találhatod meg végre a tartós boldogságot, amit annyira keresel.
Ebben a forradalmi, mégis könnyed útmutatóban, amely rávezet, hogyan élheted az életed a leghitelesebben, a következőket tanulod majd meg:

– Hogyan élesztheted fel valódi képességeidet, és hogyan ragyoghatsz a legfényesebben ebben a világban?
– Hogyan alakíthatod a félelmeidet szabadsággá, a sebeidet pedig bölcsességgé?
– A leckék megtanítanak rá, hogyan válj a saját elméd mesterévé, miközben megnyitod a szívedet, és táplálod a lelkedet.
– Egyszerű gyakorlatok segítségével igaz, szeretetteljes kapcsolatokat fogsz tudni kialakítani.
– Hogyan szerezd vissza a kalandot, a varázslatot és a vidámságot az életedben?
– Eszközöket kapsz, amelyekkel a karriered sztárjává válhatsz, és bevonzhatod a bőséget."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szent, a szörfös, a vezető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szent, a szörfös, a vezető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  245
  Borító:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  368 gr
  ISBN:
  9786155420047
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710603 / 1171839
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szent, a szörfös, a vezető ebook, könyvet A szent, a szörfös, a vezető FB2, Download A szent, a szörfös, a vezető PDF , Download A szent, a szörfös, a vezető MOBI, Online A szent, a szörfös, a vezető könyvet, ingyenes letöltések A szent, a szörfös, a vezető IPhone, Online könyvet A szent, a szörfös, a vezető PDF, ingyenes A szent, a szörfös, a vezető DJVU, ingyenes letöltések A szent, a szörfös, a vezető TXT, letöltések A szent, a szörfös, a vezető RTF, Online A szent, a szörfös, a vezető FB2 , e-könyvet A szent, a szörfös, a vezető letöltések TXT, ingyenes A szent, a szörfös, a vezető letöltések könyvet, e-könyvet A szent, a szörfös, a vezető download MOBI, letöltések A szent, a szörfös, a vezető IPad, olvas A szent, a szörfös, a vezető MOBI, olvas A szent, a szörfös, a vezető DOC, ingyenes A szent, a szörfös, a vezető AWZ, Download e-könyvet A szent, a szörfös, a vezető iPad , ingyenes A szent, a szörfös, a vezető DJVU, Download A szent, a szörfös, a vezető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szent, a szörfös, a vezető DVD, olvas A szent, a szörfös, a vezető TXT, Book A szent, a szörfös, a vezető letöltések DJVU, A szent, a szörfös, a vezető letöltések könyvet ingyenes, A szent, a szörfös, a vezető letöltések könyvet pdf ingyenes, A szent, a szörfös, a vezető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szent, a szörfös, a vezető pdf ingyenes, A szent, a szörfös, a vezető letöltések könyvet epub ingyenes, A szent, a szörfös, a vezető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply