A szépségről letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Howard Belsey, a liberális beállítottságú angol művészettörténész Wellingtonban, egy Boston környéki kis amerikai egyetemen morzsolgatja pályafutása végnapjait. Afro-amerikai felesége, Kiki fúj rá, mióta tudja, hogy Howard csalja őt. Nagyfiuk, Jerome apja esküdt ellenségének, a Howardhoz hasonlóan Rembrandt-szakértő, ám ultrakonzervatív trinidadi-angol Monty Kippsnek a védőszárnyai alá húzódik, és beleszeret Monty gyönyörű lányába, Victoriába. Az igazi bonyodalmak és a nagy érzelmi sakkjátszmák akkor kezdődnek, amikor Monty egyszer csak felbukkan Wellingtonban, mint vendégprofesszor. Miközben Belsey és Kipps között dúl a bősz vita a pozitív diszkriminációról, a két feleség összebarátkozik, Zora Belsey egy fiatal gettórapper karjaiba omlik, a legfiatalabb Belsey gyerek, Levi pedig egy csoport haiti menekült között véli megtalálni identitását.

Zadie Smith új regénye burjánzó, tragikomikus freskó, amely egy multikulturális világ komplikált érzelmi-ideológiai állapotát jeleníti meg. Izgalmasan keverednek benne a legkülönfélébb motívumok: vallási-ideológiai elemek, faji kérdések, nemzedéki ellentétek, szakmai viták, érzelmi viszonylatok. Mindezt főként a szépség motívuma fogja össze: a festészet, a költészet (és az utcai rap), a zene (Mozart és a hip-hop), az emberi test és a sokféle nyelvi stílus esztétikai szépsége.

Zadie Smith (sz. 1975) az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezése az angol irodalomban. Első regényével, a Fehér fogak-kal elnyerte a brit Guardian díját és a Whitbread-díjat, A szépségről megjelenése után az év legjobb brit nőírójának odaítélt Narancs-díjjal jutalmazták.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szépségről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szépségről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  486
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  656 gr
  ISBN:
  9789630784085
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2145849 / 1031350
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szépségről ebook, könyvet A szépségről FB2, Download A szépségről PDF , Download A szépségről MOBI, Online A szépségről könyvet, ingyenes letöltések A szépségről IPhone, Online könyvet A szépségről PDF, ingyenes A szépségről DJVU, ingyenes letöltések A szépségről TXT, letöltések A szépségről RTF, Online A szépségről FB2 , e-könyvet A szépségről letöltések TXT, ingyenes A szépségről letöltések könyvet, e-könyvet A szépségről download MOBI, letöltések A szépségről IPad, olvas A szépségről MOBI, olvas A szépségről DOC, ingyenes A szépségről AWZ, Download e-könyvet A szépségről iPad , ingyenes A szépségről DJVU, Download A szépségről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szépségről DVD, olvas A szépségről TXT, Book A szépségről letöltések DJVU, A szépségről letöltések könyvet ingyenes, A szépségről letöltések könyvet pdf ingyenes, A szépségről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szépségről pdf ingyenes, A szépségről letöltések könyvet epub ingyenes, A szépségről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply