A szerelem eltitkolt története letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Megvilágosodás, lepelhullás. Így jellemezhetnénk talán leginkább ezt a tényfeltáró forrásművet, mert nem befolyásolja álszent ,,erkölcsösség" vagy megbotránkozás, semmiféle tudatos hiedelem, legyen az bármennyire is bevett és általános a mai világban. Szerzője a nemiségtörténet elhivatott kutatója, aki a szerelem és a szeretkezés viharos indulatokat is kiváltó, görcsösen rejtegetett múltját tárja napvilágra.

Sokkoló nyíltságról van szó. Főleg, hogy erről itt a kurválkodást eszményítő ,,ringyók" megbélyegzése nélkül olvashatunk. Mert tudta-e a nyájas olvasó, hogy a középkor széles néptömegei még csak nem is ismerték a nemi gátlást, a szégyenlősséget? Vagy hogy Illyés Gyula és a dédszüleink legtöbbje még pucér utcagyerekként tanult meg szeretkezni? Az ő dédanyáik pedig örömmel feküdtek össze minden vendéggel? Hogy azok dédanyái a ,,Hogy akarjátok?" köszöntésre — Angliában ez a ,,How do you do?" — közösültek puszta illemből is bárkivel akár a nyílt utcán is? Vagy, hogy az egész násznéppel ünnepélyesen összeszűrte a levet sok menyasszony még a kuruc korban is ősi és eredetileg világszerte gyakorolt szokás szerint? Hogy Árpád-kori eleink büszkén vésették koponyájukba a ,,boldog asszony" szent jelképét, amelynek ősi nevét, a pinát ma már leírni is alig merjük?

Kevesen fogják csuklás, fuldoklás nélkül olvasni e forráshivatkozásoktól hemzsegő, úgymond ,,szabad szájú" munkát. Az Olvasó keresztje eldönteni, hogy meggyőzik-e — meggyőzhetik-e? — őt a szinte hihetetlen adatok, a leleplezett titkok. A legrosszabb esetben például vehetné ezt egy elgondolkodtatást vagy csak szórakoztatást is célzó ,,kósza ötletek" tudományos gondolatkísérletének, amelynek talán van ,,valami" az alapképletében. Tehát, ha más nem, tekinthetné ezt egy történelmi, embertani, élettani stb. alapokra építkező, elmélkedésre késztető ötletes művelődéstörténeti esszének. Még ha ezzel a tudósok és kutatók összes lehivatkozott adatát is egy csapásra lesöpörné az asztalról…

Mindenesetre a tárgyunkban sokszor tájékozatlan orvostörténészek, szexológusok, szexuálpszichológusok és más szakemberek számára is nemi fölvilágosítást adó, hiánypótló és igazságkereső kötet egy sor lelki tehertől, évszázados gátlástól is fölszabadít minket!
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelem eltitkolt története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerelem eltitkolt története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  384
  Borító:
  KEMÉNY KÖTÉSBEN
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  9789637424861
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2654471 / 1153238
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A szerelem eltitkolt története ebook, könyvet A szerelem eltitkolt története FB2, Download A szerelem eltitkolt története PDF , Download A szerelem eltitkolt története MOBI, Online A szerelem eltitkolt története könyvet, ingyenes letöltések A szerelem eltitkolt története IPhone, Online könyvet A szerelem eltitkolt története PDF, ingyenes A szerelem eltitkolt története DJVU, ingyenes letöltések A szerelem eltitkolt története TXT, letöltések A szerelem eltitkolt története RTF, Online A szerelem eltitkolt története FB2 , e-könyvet A szerelem eltitkolt története letöltések TXT, ingyenes A szerelem eltitkolt története letöltések könyvet, e-könyvet A szerelem eltitkolt története download MOBI, letöltések A szerelem eltitkolt története IPad, olvas A szerelem eltitkolt története MOBI, olvas A szerelem eltitkolt története DOC, ingyenes A szerelem eltitkolt története AWZ, Download e-könyvet A szerelem eltitkolt története iPad , ingyenes A szerelem eltitkolt története DJVU, Download A szerelem eltitkolt története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelem eltitkolt története DVD, olvas A szerelem eltitkolt története TXT, Book A szerelem eltitkolt története letöltések DJVU, A szerelem eltitkolt története letöltések könyvet ingyenes, A szerelem eltitkolt története letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelem eltitkolt története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelem eltitkolt története pdf ingyenes, A szerelem eltitkolt története letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelem eltitkolt története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply