A szerelem iskolája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A huszonhárom éves Emma kínzó öröksége és démonai elől menekülve maga mögött hagyja Londont, hogy a festői szépségű Yorkshire-ben új életet kezdjen egy előkelő leányiskola tanítónőjeként. Az ígéretes állás azonban nemcsak lehetőségeket, de buktatókat is rejt magában: Emmának ugyanis az irodalom mellett a szerelem tudományába is be kell vezetnie ifjú tanítványait. Mit tegyen egy fiatal nő, aki semmivel sem tapasztaltabb diákjainál, aki eddigi élete során inkább volt nevetség, mint vágy tárgya, és aki már keserűen beletörődött, hogy vénkisasszonyként öregszik meg az iskola oltalmazó falai között? Emma tapasztalatlansága beismerésével nemcsak állását kockáztatná, de őt üldöző, gonosz nagybátyjának is könnyen áldozatul eshetne. Nem marad más választása, mint hogy olyasvalakitől kérjen felvilágosítást, aki ezen a téren kellően tapasztalt. Közel s távol mindössze egy ilyen embert ismer: a köztudottan rossz hírű, léha és buja, de szívdobogtatóan jóképű festőt, Lord Nicholas Chamberst. A mogorva és magának való férfi kezdetben nehezen áll kötélnek, végül alkut ajánl Emmának: őszinte válaszokat ad a kérdéseire, ezek árát azonban maga szabja meg

Donna MacMeans (Casanova érintése) érzelmekben és fordulatokban gazdag regénye egy fiatal, kétségeivel küszködő lélek hányattatásait mutatja be a viktoriánus Anglia prűd világában egy olyan közegben, ahol nem könnyű őszintének lenni, ám arra, aki elég bátor a tanuláshoz és a tapasztaláshoz, végül rátalálhat a boldogság.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelem iskolája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerelem iskolája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  303
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  328 gr
  ISBN:
  9789636435479
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2503561 / 1117265
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A szerelem iskolája ebook, könyvet A szerelem iskolája FB2, Download A szerelem iskolája PDF , Download A szerelem iskolája MOBI, Online A szerelem iskolája könyvet, ingyenes letöltések A szerelem iskolája IPhone, Online könyvet A szerelem iskolája PDF, ingyenes A szerelem iskolája DJVU, ingyenes letöltések A szerelem iskolája TXT, letöltések A szerelem iskolája RTF, Online A szerelem iskolája FB2 , e-könyvet A szerelem iskolája letöltések TXT, ingyenes A szerelem iskolája letöltések könyvet, e-könyvet A szerelem iskolája download MOBI, letöltések A szerelem iskolája IPad, olvas A szerelem iskolája MOBI, olvas A szerelem iskolája DOC, ingyenes A szerelem iskolája AWZ, Download e-könyvet A szerelem iskolája iPad , ingyenes A szerelem iskolája DJVU, Download A szerelem iskolája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelem iskolája DVD, olvas A szerelem iskolája TXT, Book A szerelem iskolája letöltések DJVU, A szerelem iskolája letöltések könyvet ingyenes, A szerelem iskolája letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelem iskolája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelem iskolája pdf ingyenes, A szerelem iskolája letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelem iskolája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply