A szerelemről letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Senki sem akad a világirodalomban, aki annyit tudna a szerelem természetrajzáról, mint Stendhal. Senki, aki oly módszeresen és magával ragadóan térképezte volna föl az intim szenvedélyeket s egyúttal Európa udvarlási szokásait, technikáit. Lélektani megfigyeléseit az író élethossziglan készülő munkában foglalta össze, évtizedekkel megelőzve a modern pszichológiai kutatásokat. Olyan analitikus hajlamú szerző osztja meg velünk szerelmi tapasztalatait, aki katonaként szolgálva csataterek helyett az operaházak karzataira vágyott, hivatalnokként irodák helyett a régészeti ásatásokra. A napóleoni hódításoknál ezerszer jobban foglalkoztatták az érzelmek ostromai.

Stendhal szerint a nő a mindenkori férfitársadalom képzeteiben hol zsarnok, hol zsákmány, és épp ebben az ellentmondásos képben szembesül egymással a boldogtalan szerelmek szépsége a beteljesülő hódítások olcsóságával. Ugyanakkor az író a legelsők egyikeként cáfolja, hogy a női egyenjogúság elismerése szégyellni való behódolás, illetve a női varázs szétfoszlatása lenne. Olyan ez – írja , mintha valaki attól félne, hogy a fülemülét tavasszal megtanítják hallgatni.

A szerelemről először 1822-ben jelent meg, de további jelentős fejezetei csak a hagyatékból kerültek elő. Máig tartó, páratlan hatásában a teljes mű vetekszik Stendhal nagy regényeivel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelemről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerelemről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  448
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  690 gr
  ISBN:
  9786155261466
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2466157 / 1095367
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szerelemről ebook, könyvet A szerelemről FB2, Download A szerelemről PDF , Download A szerelemről MOBI, Online A szerelemről könyvet, ingyenes letöltések A szerelemről IPhone, Online könyvet A szerelemről PDF, ingyenes A szerelemről DJVU, ingyenes letöltések A szerelemről TXT, letöltések A szerelemről RTF, Online A szerelemről FB2 , e-könyvet A szerelemről letöltések TXT, ingyenes A szerelemről letöltések könyvet, e-könyvet A szerelemről download MOBI, letöltések A szerelemről IPad, olvas A szerelemről MOBI, olvas A szerelemről DOC, ingyenes A szerelemről AWZ, Download e-könyvet A szerelemről iPad , ingyenes A szerelemről DJVU, Download A szerelemről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelemről DVD, olvas A szerelemről TXT, Book A szerelemről letöltések DJVU, A szerelemről letöltések könyvet ingyenes, A szerelemről letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelemről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelemről pdf ingyenes, A szerelemről letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelemről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply