A szerencsés flótás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A nemrég elhunyt Ephraim Kishon utolsó könyve. A szerző, aki tulajdonképpen egész életén át dolgozott ezen a regényen, nem önéletrajzot akart írni, hanem legbensőbb személyes tapasztalatait fogalmazta meg az ötvennégy éves, kritikus korban lévő, nős férfiról.
Történetünk csetlő-botló hőse egy jeles műkritikus cikkének köszönhetően – akarata ellenére – váratlanul sztár lesz. Üstökösszerű felemelkedése mindent meghoz számára, amiről csak álmodhatott: dicsőséget, pénzt, nőket. Ám ahogy korunk többi szánalomra méltó szerencsés flótása, akit a média sztárol, ő sem kerülheti el azt a mulattató pokoljárást, melynek során magánélete egyre kaotikusabbá válik.
A kötet végén így szól a szerző ironikus summázata: “a túl nagy siker éppolyan pusztító hatású lehet, mint a nagy sikertelenség. A józan ész tehát arra kötelez bennünket, hogy mindkét esetben törődjünk bele sorsunkba. Az egyéni élet kijózanító jelentéktelenségéről megfogalmazott, sok-sok értelmetlen gondolat ellenére azonban soha ne feledjük, hogy a temetőket a legutolsó sírig csupa halhatatlan tölti meg.”A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerencsés flótás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerencsés flótás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  234
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789630582940
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2149737 / 1075318
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szerencsés flótás ebook, könyvet A szerencsés flótás FB2, Download A szerencsés flótás PDF , Download A szerencsés flótás MOBI, Online A szerencsés flótás könyvet, ingyenes letöltések A szerencsés flótás IPhone, Online könyvet A szerencsés flótás PDF, ingyenes A szerencsés flótás DJVU, ingyenes letöltések A szerencsés flótás TXT, letöltések A szerencsés flótás RTF, Online A szerencsés flótás FB2 , e-könyvet A szerencsés flótás letöltések TXT, ingyenes A szerencsés flótás letöltések könyvet, e-könyvet A szerencsés flótás download MOBI, letöltések A szerencsés flótás IPad, olvas A szerencsés flótás MOBI, olvas A szerencsés flótás DOC, ingyenes A szerencsés flótás AWZ, Download e-könyvet A szerencsés flótás iPad , ingyenes A szerencsés flótás DJVU, Download A szerencsés flótás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerencsés flótás DVD, olvas A szerencsés flótás TXT, Book A szerencsés flótás letöltések DJVU, A szerencsés flótás letöltések könyvet ingyenes, A szerencsés flótás letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerencsés flótás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerencsés flótás pdf ingyenes, A szerencsés flótás letöltések könyvet epub ingyenes, A szerencsés flótás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply