A szeretet prófétája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Khalil Gibran csodálatos művei egy kötetben:
Jézus, az Emberfia
Lázár szerelme
Khalil, az eretnek

Khalil Gibrant Európában leginkább a Próféta vagy a Széttört szárnyak című munkájáról ismerik, de hazájában, Libanonban alig találni olyan embert, aki ne tudna idézni valamelyik verséből, rövidebb-hosszabb novellájából. A szerző muzulmán családban született, de élete során megismerkedett a keresztény vallással, és ráébredt valami furcsa, "vallások fölötti" hitre, amelynek legfontosabb mondanivalója: egyetlen Isten létezik, és ő is bennünk lakozik.
A Jézus, az Emberfia című munkája virtuális riportgyűjtemény, amelyet egy képzeletbeli újságíró készített a Megváltó halála után a kortársaival, követőivel és ellenségeivel. A Khalil, az eretnek, valamint a Lázár szerelme című novellákat átszövi a hit, a fájdalom és a remény. Remény abban, hogy az emberek, éljenek a világ bármely pontján, egy szép nap majd ráébrednek: a legfontosabb, amíg itt vagyunk, az egymás iránti szeretet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet prófétája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet prófétája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  272
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9786155055157
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2581530 / 1140866
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szeretet prófétája ebook, könyvet A szeretet prófétája FB2, Download A szeretet prófétája PDF , Download A szeretet prófétája MOBI, Online A szeretet prófétája könyvet, ingyenes letöltések A szeretet prófétája IPhone, Online könyvet A szeretet prófétája PDF, ingyenes A szeretet prófétája DJVU, ingyenes letöltések A szeretet prófétája TXT, letöltések A szeretet prófétája RTF, Online A szeretet prófétája FB2 , e-könyvet A szeretet prófétája letöltések TXT, ingyenes A szeretet prófétája letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet prófétája download MOBI, letöltések A szeretet prófétája IPad, olvas A szeretet prófétája MOBI, olvas A szeretet prófétája DOC, ingyenes A szeretet prófétája AWZ, Download e-könyvet A szeretet prófétája iPad , ingyenes A szeretet prófétája DJVU, Download A szeretet prófétája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet prófétája DVD, olvas A szeretet prófétája TXT, Book A szeretet prófétája letöltések DJVU, A szeretet prófétája letöltések könyvet ingyenes, A szeretet prófétája letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet prófétája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet prófétája pdf ingyenes, A szeretet prófétája letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet prófétája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply