A szeretet választható letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az amerikai pszichológus illetve pszichiáter szerzők a saját klinikájukon megfordult több ezer pácienssel folytatott terápiás tapasztalataik felhasználásával mutatják be azokat a kóros kapcsolati mintákat, melyeket összefoglalóan kodependenciának neveznek. Ismertetik azt a folyamatot, miképpen "szövődnek bele" az érintettek oly mélyen a partner személyébe, s hogyan kerül énképük és identitásuk erős korlátok közé. A társfüggőség okai között elemzik a kielégítetlen érzelmi szükségleteket, az elveszett gyermekkor jelenségét, a diszfunkcionális családok helyrehozására irányuló belső kényszert, valamint a múlttal való megbékélés módját. Számba veszik azokat a tényezőket, melyek a társfüggő párokat nem engedik kiszakadni a szenvedés körforgásából: a függés hólabda-hatását, a tagadást és a dühöt. Az érdeklődő olvasó segítséget kap abban is, hogy saját kapcsolataira rátekintve átgondolja a rosszul működő minták hatásait, s a problémákat fenntartó tényezőket megfékezhesse.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet választható ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet választható ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  312 gr
  ISBN:
  9789632884110
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2710628 / 1171865  TAGS:
  Online A szeretet választható ebook, könyvet A szeretet választható FB2, Download A szeretet választható PDF , Download A szeretet választható MOBI, Online A szeretet választható könyvet, ingyenes letöltések A szeretet választható IPhone, Online könyvet A szeretet választható PDF, ingyenes A szeretet választható DJVU, ingyenes letöltések A szeretet választható TXT, letöltések A szeretet választható RTF, Online A szeretet választható FB2 , e-könyvet A szeretet választható letöltések TXT, ingyenes A szeretet választható letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet választható download MOBI, letöltések A szeretet választható IPad, olvas A szeretet választható MOBI, olvas A szeretet választható DOC, ingyenes A szeretet választható AWZ, Download e-könyvet A szeretet választható iPad , ingyenes A szeretet választható DJVU, Download A szeretet választható e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet választható DVD, olvas A szeretet választható TXT, Book A szeretet választható letöltések DJVU, A szeretet választható letöltések könyvet ingyenes, A szeretet választható letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet választható pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet választható pdf ingyenes, A szeretet választható letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet választható ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply