A Sziklakórház végnapjai letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1944 vége, 1945 eleje
Budapest lángokban,
a hatalom a nyilasok kezében,
a németek a Várban,
a szovjetek a külvárosban…
A magyar Sztálingrád.
*
Egy maroknyi elszánt ember
küzdelme a Sziklakórházban.
*
És egy csodálatos szerelem.
*
És Karády Katalin:
Hiába menekülsz, hiába futsz,
A sorsod elől futni úgysem tudsz.

Budapest ostroma a II. Világháború egyik legnagyobb harci cselekménye volt, amelyet nem hiába neveznek második Sztálingrádnak. A könyvben ennek az ostromnak a legutolsó szakasza, a csapdába szorult Budai Vár körüli harcok és a végső kitörési kísérlet képei elevenednek meg.

Nem marad ki a regényből a szerelem sem, amely a fiatal Zoltán és egy menekült, bujkáló lány, Mariann között szövődik. Feltűnik a könyvben varázslatos énekével Karády Katalin is, a korszak híres színésznője, aki a sebesült katonák vigasztalása mellett, igaz emberként részt vett a bujkálók megmentésében is.

A könyv legmegrázóbb része a Kitörés leírása, amely az apokaliptikus hiábavaló harc rettenetes látványait vizionálja. Az a tény, hogy a Széll Kálmán téren és az Olasz fasorban közel 20 000 ember esett el önmagában is döbbenetes.

Többen mint a mohácsi csatában, vagy a Normandiai Partraszálláskor az Omaha Beachen az amerikai katonák közül.

A könyv emléket szeretne állítani azoknak a fiatal életeknek, akik a sors akaratából belesodródtak ezekbe a végső harcokba. De emlékeztet azokra az orvosokra és segítőikre is, akik a pusztulás és könyörtelen mészárlás közepette, mégis valami atavisztikus erővel, a végsőkig elszántan az emberi életek megmentéséért küzdöttek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Sziklakórház végnapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Sziklakórház végnapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  206
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  304 gr
  ISBN:
  9786155068256
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2682580 / 1157923  TAGS:
  Online A Sziklakórház végnapjai ebook, könyvet A Sziklakórház végnapjai FB2, Download A Sziklakórház végnapjai PDF , Download A Sziklakórház végnapjai MOBI, Online A Sziklakórház végnapjai könyvet, ingyenes letöltések A Sziklakórház végnapjai IPhone, Online könyvet A Sziklakórház végnapjai PDF, ingyenes A Sziklakórház végnapjai DJVU, ingyenes letöltések A Sziklakórház végnapjai TXT, letöltések A Sziklakórház végnapjai RTF, Online A Sziklakórház végnapjai FB2 , e-könyvet A Sziklakórház végnapjai letöltések TXT, ingyenes A Sziklakórház végnapjai letöltések könyvet, e-könyvet A Sziklakórház végnapjai download MOBI, letöltések A Sziklakórház végnapjai IPad, olvas A Sziklakórház végnapjai MOBI, olvas A Sziklakórház végnapjai DOC, ingyenes A Sziklakórház végnapjai AWZ, Download e-könyvet A Sziklakórház végnapjai iPad , ingyenes A Sziklakórház végnapjai DJVU, Download A Sziklakórház végnapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Sziklakórház végnapjai DVD, olvas A Sziklakórház végnapjai TXT, Book A Sziklakórház végnapjai letöltések DJVU, A Sziklakórház végnapjai letöltések könyvet ingyenes, A Sziklakórház végnapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A Sziklakórház végnapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Sziklakórház végnapjai pdf ingyenes, A Sziklakórház végnapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A Sziklakórház végnapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply