A szívinfarktus megelőzése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző évtizedek óta gyógyít szívbetegeket. Kezdetben az Országos Kardiológiai Intézetben, később az általa alapított legnagyobb budapesti kórházi szívosztályon, Számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet tisztségviselője. Ebben a könyvében a szívinfarktus – helyenként egymásnak ütköző – tudományos és hagyományos gyógymódjait tárgyalja meglepő elfogulatlansággal. Ez nagy erénye a könyvnek, hiszem tömegkommunikáció minden frontjából árad az egészség-marketing, amely – valamilyen gyógymód vagy termék-
használatára ösztönöz. Hiány van tényfeltáró, tudományosan megalapozott, üzleti érdektől mentes, közérthető ismeretanyagra.
“A nagyközönségnek és a szakembereknek egyaránt szóló, nagy szakmai tudást tükröző könyvet olvashattam. Újnak tekintem a szerző azon törekvését, hogy teret ad az alternatív medicínának is, amelyet megértéssel kezel, ugyanakkor tudománytalan kinövéseit-és túlzásait szigorú kritikával illeti: A könyv nagy sikerre számíthat mind a művelt laikusok, mind a szakemberek körében.” (Prof. Kertai Pál, volt országos tiszti főorvos)
A könyv végig az infarktusról szól, bekövetkeztének okait keresi és válaszokat fogalmaz meg arra a kérdésre, hogy miért lett valaki szívbeteg, hogyan vezetett az út ide, a veszélyeztetett állapotba. Könyvét a hiteles tájékoztatás érdekében írta azoknak, akiknek még van esélyük az életben maradásra és joguk van kérdéseket feltenni. A szerző mondanivalója rendkívül aktuális és figyelmeztető mindannyiunk számára. (Dr. Biacs Péter,
főigazgató, Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal)A Könyv Magyarul!


Letöltések A szívinfarktus megelőzése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szívinfarktus megelőzése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  162
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789635028092
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2090118 / 1087844  TAGS:
  Online A szívinfarktus megelőzése ebook, könyvet A szívinfarktus megelőzése FB2, Download A szívinfarktus megelőzése PDF , Download A szívinfarktus megelőzése MOBI, Online A szívinfarktus megelőzése könyvet, ingyenes letöltések A szívinfarktus megelőzése IPhone, Online könyvet A szívinfarktus megelőzése PDF, ingyenes A szívinfarktus megelőzése DJVU, ingyenes letöltések A szívinfarktus megelőzése TXT, letöltések A szívinfarktus megelőzése RTF, Online A szívinfarktus megelőzése FB2 , e-könyvet A szívinfarktus megelőzése letöltések TXT, ingyenes A szívinfarktus megelőzése letöltések könyvet, e-könyvet A szívinfarktus megelőzése download MOBI, letöltések A szívinfarktus megelőzése IPad, olvas A szívinfarktus megelőzése MOBI, olvas A szívinfarktus megelőzése DOC, ingyenes A szívinfarktus megelőzése AWZ, Download e-könyvet A szívinfarktus megelőzése iPad , ingyenes A szívinfarktus megelőzése DJVU, Download A szívinfarktus megelőzése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szívinfarktus megelőzése DVD, olvas A szívinfarktus megelőzése TXT, Book A szívinfarktus megelőzése letöltések DJVU, A szívinfarktus megelőzése letöltések könyvet ingyenes, A szívinfarktus megelőzése letöltések könyvet pdf ingyenes, A szívinfarktus megelőzése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szívinfarktus megelőzése pdf ingyenes, A szívinfarktus megelőzése letöltések könyvet epub ingyenes, A szívinfarktus megelőzése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply